DU DU DU DU

I mitt huve hela tiden. Snurrar helatiden, går inte en minut. Somnar varje natt med tanken på hur det skulle va om du låg och höl om mig. Allt jag tänker på.. saknar dig som fan just nu ..Har inte somnat
tidigt dom här senaste nätterna har legat uppe tänkt på dig. Jag vill vara med dig så mycket som det går.




Videoinlägg !


Sholahopsholahej orsa here i come


Packat och klar :)

Frisyr i dag :)

hihih :)

;)

outfit

nu ska jag göra ett videoinlägg :)

HAHAHHAHAH

BARA SÅ ALLA VET VA DET INTE JAG SOM SKREV DET DÄR MED KÅT... !

Kåt, kåt, kåt ...

Det är riktit jäkla jobbigt att vara kåt hela tiden :(

Vet nån vad låten heter ?


Det är bara en liten snutt jag vill höra hela nån som vet vad den heter?

Saknar dig julia !

(Ful bild på mig)

Saknar dig älsklingen. KOM HEM ! har fan inte träffat dig sen i början av sommaren och nu har vi all tid i världen men det har ändå gått så här lång tid. Vi bor typ 5 min ifrån varandra. Vi får ta och ses när båda är hemma igen. Älskar dig !

Novell

Det här är ett lite smakprov på en början.

Nora hade väntat på den här dagen i snart 2 veckor. Äntligen skulle hon få se Jacob igen. Det va inte längesen dom träffades för första gången.

Nora har en kompis som heter Stina, hon var Noras bästavän. Stina hade en killkompis som hon ville att Nora skulle träffa. Dom åkte i väg till Staffanstorp i skåne. Nora och Stina bodde också i Skåne fast i Örnsvala. Dom tog bussen dit i 10 min. Där mötte dom upp honom vid bussen. Men vad varken Stina eller Nora viste hade Stinas killkompis Rickad en killkompis med sig. Dom ståg båda två och väntade på oss vid buss hållsplatsen med deras moppar. När dom såg killkompisen fattade Nora genast Stina hade paxat honom, det va ju alltid så Nora va alltid andrahansvalet. Nora viste att hon såg mycket bättre ut än Stina men hon viste inte riktigt vad det var. Men det va något anorlunda med Rickars killkompis för när dom skulle sätta sig på mopparna sa han " Nora du ska sitta bakom mig " Nora fick då en blick av Stina och det syntes att hon var avis, hon skulle ju alltid ha alla killar förre Nora. Nora hade let mot honom och satt sig bakom honom på moppen. Dom hade varit med varandra heladagen. Ett tag badade dom eftersom det var så varmt ute. Stina gjorde sina försök till att flirta med Rickards kompis som heter Jacob. Rickard hade då hoppat närmare mig och viskat " Man ser att han vill ha dig inte henne, varför gör hon så? " Dom orden värmde hela Noras kropp. Nora hade då ställt sig upp och sagt " Jag är sugen på glass, Jacob följer du med ? " Sina gav då samma blick som tidigare i dag. Jacob hade nickat och såg rätt lättad ut för Stina var ju värkligen på honom. Nora och Jacob gick och snackade sen flöt hela dagen på och Jacob frågade om Noras nummer och han fick det. Stina försökte också fixa så hon fick hans nummer men lyckades inge vidare. Nora glade sig åt det, när dom skulle gå fick hon en lång kram av Jacob och hela hennes kropp var helt varm. Hela vägen hem på bussen satt Nora och bara tänkte på den kramen. Stina babblade på om hur snygg Jacob var och att han såg helt klart intreserad utav henne, men Nora viste att han va hennes och att han va intreserad utav henne.

Nora och Jacob hade smsat redan samma kväll. Jacob hade då sagt att hon var väldigt fin och söt. Nora viste redan då att känslor väktes till liv inom henne.

Under samma vecka fick Nora reda på att Stina höl påoch flirta med Jacob, hon hade tydligen skickat lite bilder på sig själv i bh och troser. Nora blev förbannad över detta och trött på att hela tiden va andra hans val. Nora hade då skrikit på Stina och gått därifrån. Nora hade aldrig varit så krossad i hela sitt liv. Jacob hade messat några gånger på dagen och kvällen medn Nora brydde sig inte om att svara. Tillslut hade Jacob ringt henne och frågat varför hon inte svarat. Nora ville inte berätta, men Jacob va envis och sa att hon skulle möta honom vid busshålsplatsen hos henne om 20 min. Nora tvingade sig själv ner dit. När han klev av bussen gick det ett litet pirr genom hela hennes kropp. Nora försökte tvinga sig själv inte kolla på Jacob. Kolla på hans långa kropp som var så fint uppbygg med hans armar som det var rätt mycket muskler på han blonda hår och blåa ögon. Han va någ 10 cm längre än Nora som  va ungefär 1.70. Hon hade då svårt att inte kolla på honom. Jacob gick fram och gav Nora en lång kram och då kom tårarna Jacob kolla på henne och torka bort några tårar. Dom satt sig ner på en bänk och Jacob frågade vad som hänt. Nora berättade då vad som hänta tidigare på dan. Jacob såg förvånad men ändå rätt lung ut. Han hade då kramat Nora och sagt " För det första  har hon inte smsat mig något alls. För det andra du kanske känner dig som ett andrahansval men det är du värkligen inte. Jag tycker du värkar som en mycket bättre person och du ser långt mycket bättre ut än Stina, det kan absolut inte vara lätt för dig att alltid bli gämdförd med henne. Men du är du Nora och det är det jag gillar med dig. Du är fin och snäll det räker för mig. Jag bryr mig om dig Nora, kanske låter konstingt eftersom inte inte träffats så många gånger men jag börjar gilla dig. Han hade kollat henne rakt i ögonen och Nora hade då släppt en lyckotår och han böjde sig fram och kysste henne. Dom kollade på varandra igen men när han släpte handerna han hade haft runt henne började Nora frysa och hacka tänder. Då hade Jacob snabbt tagit av sig sin munktröja och satt på henne den. Den luktade så gott och Nora ställde sig upp. Hade hon varit modigare hade hon bjudit med honom hem men hon vart så blyg när han sa det där. Han ställde sig också upp och kramade om henne. Hon hade aldrig varit lykligare. Dom stod där en stund när en buss åkte förbi dom. " Fan bussen, bara inte det där va sista bussen " sa Jacob. Nora kollade på busstabbelen och såg att så var det. " FAN, morsan kommer bli skit sur" Nora kollade på honom " Du kan ju sova hos mig " hade då Nora sagt. Jacob log och det blev varmt i hela Noras kropp. " Tack Nora men vill du det då? " svarade han. "Ja självklart annars hade jag ju inte frågat " Nora såg lyckan i hans ögon och han gick fram och krama henne enu en gång.


Nu va det här ungefär 2 veckor sen för han åkte i väg med sitt hokeylag och sen hade han varit på landet. Nora hade saknat ihjäl sig efter honom, men i dag skulle dom träffas. Hon hade vaknat tidigt i morse. Hon hade percis fixat sitt långa svarta hår och plattat klart det nu ligger det perekt. Hon lägger på lite puder,kajal,ögonbrynspenna och mascara sen är hon klar. Hon letar efter ett par perfekta kläder. Hon väljer jenasen så man ser hennes former om benna perfekt, sen hittar hon en snygg t-shirt till. Hon är precis klar ner hon hör en moppe utanför sitt fönster. Närvösiteten sprider sig i hel kroppen, Nora rusar ner för trappan och när hon kommer till dörren lungnar hon ner sig lite. Hon går lungt ut och ger Jacob en kram och han henne en puss på munnen. Han har mörkblåa jeans och en röd trekvarts tröja. Hans hår är under kepsen även om det stiker ut lite. Hon får låna en hjälm av honom och hon hoppar upp på moppen.


Ni får tänka på att jag ha dyselexi så det kan va lite stavfel osv. Hoppas ni gilla den.

Sholahopp sholahej

Hej bloggen. I dga vakanade jag runt 11 va rätt seg så kom inte upp ur sängen för ens framåt 12. Sen kollade jag på tv och käka frulle. Tog en snabb dusch och fixade mig. Sen åkte jag inte till gullm och mötte upp mickis. Vi drog inte till hötorget. Vi gick runt lite och hamnade i odelplan, sen åkte vi vidare mot globen sen gick vi därifrån hem till mig. Vi köpte godis och cola och fixa middag och kolla på film. Sen drog Mickis och nu ska jag nog ta bort sminket sen får vi se vad jag gör puss.

Natt mat

Natt mat # 2 (haha emelie lagar maten )

Love u hjärtat <3

Emelies skugg figurer :D

Hahaha !

Rand ;)

Ser ni typ mörk brun utväsxt haha hoppas hela mitt hår blir så ;)

Oliver och jag

Gladmidsommar

Hej bloggen. Dagen har varit lång och trist. Har varit med familjen hela dagen men men sånt är livet. I morgon ska jag träffa mickis . På söndag ska jag till globen och sen ska jag till farsta och köpa en bok. I går satt jag och mamma och beställde 4 böker tror jag ruuligt. Fick lite grejer av pappa i dag också helt konstigt. Han kom hem hit så hade kan köpt en puder borse och en spray brun utan sol haha snällt :)
Men ska fortsätta med mitt nu :) funderar på att börja lägga ut noveller? skriv gärna vad ni tycker. Det kanske låter töntigt men jag tycker det är kul så what ever.

Juste på måndag åker jag till orsa tror jag det hette. Med Natta,Lena,Mamma och Oliver. Det ska faktiskt bli skönt att komma från stockholm ett tag och göra lite annat. Ha en bra dag vi hörs i mon pussar !



Lite sommar musik


David guetta - Little bad girl



Rihanna ft Briteny spears - S&M



Briteny spears - I wanna go



Rebecca & Fiona - Bullets




David guetta feat. Flor rida & Nicki Minaj


Love love love


Varje gång nån speciel slutar smsa

Jag blir ju skit närvös när inte folk svarar på mina sms, man vill ju inte direkt bomba dom. Usch jag klarar inte av det, jag blir skit strässad av sånt. Orolig att dom aldrig mer ska smsa...
Jag måste blir bättre på att ta det lungt och chilla och vänta.

Jag ångrar att jag färgade mitt hår svart.. Hedda är BRUNETTEN som är eftersmart. Inte svarthårig.. :/

Jag kan aldrig andas ut ...

Jag vakande hos Emelie i går. Vi lana på vårt lilla sätt med sims. Vi snackade och läste till 6 ungefär då vi somnade. Vi vaknade två och började fixa oss. Sen drog vi hit jag duscha och sen käka vi middag och drog ut. Vi träffade calle,doglas och nån annan kille som jag inte kommer i håg namnet på. Vi va med dom hela kvällen sen drog vi hem. Vi gjorde pannkakor och käka dom samtidigt kolla vi på film.
Vi snackade till 4 nån gång och sen somnade vi efter lite flum. Sen nu på morgonen skulle vi igentligen till donken, men det regna så vi sket i det. Så vi käka frukost sen gick emelie hem. Snart ska jag till läkaren sen ska jag sola.
Ha det bra puss !

Typ brun utväxt, det är rätt coolt i solen skimrardet rött asså inte orangerött utan RÖTT !
men när det inte är sol är det brunt ;)

Fint ;)

HAHAHA DOM VA ORANGA FATTA ATT JAG VA NERVÖS, MEN DET BLEV BRUNT SOM TUR VA.

WTF ?!


hahaha !

Jag va lite förvirrad i går ...


Hahah..

Hahah jag smsa och snacka samtidigt det här blev resulatet ;)

Videoblogg




HAHAHA såg ni att jag blev blogg reapad ? ja ni det va ju lite roligt när jag såg det. Men nu ska jag och emelie käka puss !
Sen va det nån som frågade om en sak nyss om en kille och isf kan den skriva till mig på facebook så säger jag där :)

YEAH! I know you like that :$ hehe bloggraped ^^<3


Färgat håret !

Ska strax ta ut min hår färg och kolla hur det blev. Ska lana med Emelie i kväll, ska bli kul. Nu ska jag nog ta ut den. Fanny panny har färgat haha hon va grym !

Fina brudar :D

Svar på en komentar

Lisa om Chill dag .:
Vart har du köpt dina shorts? Skit snygga!!!


SV: Cubus :)

Har sett POC

Omg jag älskar jonny depp. Vaknade 10 i dag gick upp duscha och fixade mig. Vid halva 2 träffa jag emelie och vi drog in till söder. Där gick vi till bion och tog ut 2 biljeter till poc och damn va den va bra. Ärligt talat jag älskar den filmen. Efter filmen drog jag och Emelie in till stan jag köpte en ny bok och emelie en bh. Sen drog vi hem och nu ska jag ladda in the sims blev faktiskt lite sugen har inte spelat på kanske 2 år.
Hejdå !<3


Varit i strängnäs eller nåt sånt?

Pappa bor hos sin kompis peter ute i strängnäs och jag lovar er det är världigt jobbigt med två peter.
Men iaf jag och issa kom dit i går kväll runt 7. Vi drog typ direkt ut . Där ute så kom det några cykel killar förbi som vi hälsa på. Sen började vi snacka med dom och det visade sig att en av killarna viste vem jag va osv. lite pinsamt eftersom jag inte hade trott att folk viste vem jag va på LANDET !
Vi va med dom hela kvällen. Sen en kille som hete Petter skusa hem oss på hans moppe skit roligt känslan va otrolig!
I dag så har jag och issa kollat på en massa filmer lagat mat med peter E och sen så käka vi en liten lyxgare middag ;)
Puss och kram här är lite bilder

One pieace

Jag och emelie tog massa såna här bilder ;)

outfit

Humm...?

Issa....

Liten Hedda


Natta och jag :)

Älskar dig, gick aldrig ett steg utan dig !

Sötisar !

Ny vaken heddis

Nappen !

Nappflaska :)

Älskar dig pappa !

Gullunge

Ja och Inger

Chill dag .

Hej sorry för jag inte bloggat. Vaknade 11 i dag kollade tv ett tag sen duschade jag och fixa mig. Vid 4 träffade jag Tristan. Sen drog vi hem till mig och kollade film och hade mysigt ;)
Sen vid 9 drog han och nu ska jag kolla klart en film med mamma. Världens bästa dag !

GODNATT !

Oj oj sen natt

Tror jag och issabell somna runt 4 eller något. Jag vaknade halv 1 tror jag eller nåt sånt isabell vakna 1. Vi är ganska hängiga i dag. I kväll ska vi träffa Emelie. Nu på dagen ska vi nog mest bara chilla. Bli lite pigga underdagen så vi är hyper på kvällen.
Nu ska jag fortsätta kolla tv puss !

Fy fan va kallt !?

Ska det va så här på sommarlovet? det ska ju va sol och över 20 grader och folk säger att klimatet bli sämre det är för fan snart nya istiden. Jag vaknade iaf i morse av att det först ringde på hemtelefonen inte för att jag orkadegå och svara , sen va det nån jävla bil eller nåt som morrade utanför. Sen kom brevbäraren och plinga på dörren då gav jag upp. I dag skulle vi igentligen till flaten men i det här vädret NEJ !
Får väl se vad som händer ist.

Så här ser jag ut på morgonen ny vaken och grejer , vill bara säga att mitt ena ögonbryn va fuckat där :P

Tumen upp !


Bella och Natta (i fredags)

Jullan i mina coola billor ;D

Lockigt hår :)

Emelie och jag :)

Badat !

Det va allt puss !

Träning sen sover issa här

I dag va jag och issa på flaten . Vi va med Emmie och Amie också, vi hade en mysig liten dag med vp osv.
Nu ska jag och isabell tränan sen vet jag inte vad som händer. Vi ska ha en film kväll iaf ska visa issa några bra filmer.
Hejdå ska träna puss

Älskar dig!

<3

Jag fattar och det är dig bara dig jag vill ha


Flaten flaten flaten

Shhoos !
Sorry ska bäretta om mina dagar :)
I går var jag med Emelie , vi drog till flaten . Där träffa vi några skit snygga killar med moppe. Men sen kom några kompisar och då drog dom :( Sen drog vi hem till mig och emelie sov här.
I morse bestämde vi oss för att leta efter killarna igen. Tror vi kanske såg dom. Sen drog atra och Emelie. Jag,Issa och Amie va kvar. Vi fick pizza av Issas pappa som kom med moppen. Sen drog vi bort mot bergen. Där träffade vi några killar som vi snackade lite med. Dom va typ 95er och en 94 som va skit snygg. Sen så kom typ deras tjej kompisar som värkade skit snälla. Men vi drog mot brygga på vägen dit träffade vi några killar med 2 sparkcyklar så issa frågade om hon kunder få en av dom , vilket hon fick och vi gled vidare. Sen hände det inte så mycket vid bryggan, så vi drog tillbaka och badade. Sen såg vi ett fett ballt killgäng. Det va värsta blandningen på alla killarna och dom va typ 15 stycken plus några ur gulliga tjejer. Dom visade sig vara 95or. Vi va med dom hela kvällen badade. Sen hade en av killarna en gittar och han sjöng och here gud jag blev typ tårögd så jävla grym mycket kärlek till den killen !
Det va alla från mig . Hörs i morgon kanske puss

Älskar dig !

Woho här späner vi på ;)

Hello assss

WTF ?
Hejdå !

Ska kolla kill bill 2

Såg kill bill 1 i går ska se 2an i dag. Älskar filmer med blod !
Men jag ska nog göra det nu, sen får vi väl se när jag somnar. Vi va ju ute hos släkten va väl som vanligt , ganska långtråkigt efter ett tag.
I morgon har jag match 11.45 är det samling och match start 12.45 så vi hörs efter det ! :)

I går

I dag :)


Har dock inte kommit på hur man laddar in bilder från iphone .. ? nån som kan hjälpa mig?

Hej bloggen

Nu ska vi på grillfest i släkten. Ska bli skit kul faktiskt. Känner mig som värsta familjemysaren i dag. Var i farsta med pappa köpte lite saker till min ipohone super nöjd. Sen nu ska jag till släkten. Blir där hela kvällen . Men som sagt dålig bloggning men det är sommar. Here we go !

Hahah min minn ...
Aja jag i dag och har nyss måplat brosans naglar röda snyggt ! :)

Skolavslutningen

I kväll ska jag bort. Så det här blir den ända bloggningen innan i kväll.
Bilder från i dag dåra:

Aoutfit

Jag och ellen



Jag och Matilda
Det va allt :)

Köpt jeans nu + har fått min iphone 4 :D

Oj sorry för dåligt uppdatering. I morgon börjar sommarlovet, då blir det ingen bra bloggning från mitt hål. Men sommarlov är sommarlov del with it. Får se nu vad som händer , vill att min iphone ska fungera men nej det gör den i mon. Ska dra nu puss!

Jag och min nya leksak :D

Ska köpa ett par jeans i mon

Usch mina föreldrar vill att jag ska ta sprutan mt TBE ömmhh.... skit kul . Jag H A T A R sprutor. Men ska väl vara en bra förelbild för min lillebrosa som också ska med lovar mig själv nu att jag ska va hur lung som hälst.. Hömmm
Är på skit bra humör , eftersom jag ska köpa ett par jeans osv i mon. Måste ju ha några, och min mamma sa (taskigt nog) att jag såg bilig ut i shortsen vilket jag kan håla med om. Så ska nog köpa ett par jeans ;)
Synd att man blir tagen för bilig kläder som kläder. Tänk om jag hade varit och badat bara för att jag har bikini är jag bilig nej för då får jag gå så. Underligt eller vad säger ni ?

Egosar on heddsih


Cutie

Dagens autfit




Skolaavslutningen på fredag :





Redo ! Fast ska nog ha jeans :)

Dagens låtar !






LOVE !

Jag vet inte hur du gör men jag känner att jag faller för dig..

Hej , sitter hemma nu . Är helt slut i hela kroppen ska nog sova en stund sen i väg till träning. Skulle igentligen träffa alexander på grönan i dag. Men jag måste träna har inte tränat på 2 veckor typ ..
I morgon måste jag i väg till farsta kolla efter en kläning får väl se om mamma kan då.
Har inte varit så här trött på länge asså, har fan för mycket känslor i kroppen.

emelie och jag :)

Bilder från i kväll på flaten :)


Madde,jag , emelie

Madde, jag , emelie 
Tummen up !

Maja, Jag, Madde och Emelie
Assssssss..

Maja,Jag,Madde och emelie

Simade

Jag och Maja :D


Det va allt puss ! (vi driver endast med rumporna !)

Dom 9 viktigaste sakerna en kille ska ha

Vet inte varför jag skriver det här har tråkigt. Men här har ni min åsikt :
  • Kunna vara ärlig
  • Att man kan säga något till den och det kommer inte ut.
  • Att den ska ha tid för en osv.
  • Bry sig om en
  • Vågar ta första steget
  • Ge en komplimanger
  • Kramas mycket (gillar kramar)
  • Inte skämas över en och ljuga om ens ålder för kompisar.
  • Kan va social utan att skämas.

godmorgon bebes

shuss ska åka i väg nu och köpa ett par skor med pappa. Sen ska jag träffa emelie vi ska till grönan och ha kul.
Vi hörs allihopa :D

cp bild men aa puss !

2011 bikini ?

Osäker på årets bikini. Har samma som förra just nu söker efter en ny. Måste hitta !!!!!!!

Det här är den jag har nu. Behöver en ny topp några tips?

Juste ni måste se min rand , jag är så jävla stolt över den. Annars brukar jag va blekis ;)

Lite sudigt men aa :D

Har tårkigt...

Har ingen aning vad som händer just nu. Skulle träffa tristan men han logga ut från facebook, då är det helt jävla omöjligt att få tag på honom. Men jag får väl träffa fanny och emelie ist ? Ska träffa dom i kväll ändå. Men i dag jag sov skit länge men är ändå jävligt trött och på skit skumt humör... Ja ska nog se till att bli på bättre humör iaf.
Men ska iaf träffa fanny och emelie tror jag för jag pallar inte vänta på tristan asså... lite lagom ireterrad.


Orkar inte bry mig om kläder i dag ;) puss !

Grönan hela dagen

Vaknade vid 11 sola lite på balkongen. Sen vid halv 3 så drog jag mot grönan med maja. När vi kom dit så träffade vi linus,hampus,carl och alexander.Fast jag och Maja gick runt med hampus och alexander mest. Men maja och hampus ville typ bara sitta så jag och alex klagade på det lite ;)
Vi träffade Johanna där också.
Men jag och maja drog från grönan och träffade marcus,fanny och cornelia ist. Vi chillade galet med godis . Sen drog jag vid halv 11.

Alexander , Hampus , Linus och Carl :) coolingarna !

JAG ÄLSKAR POJKEN

HANS RÖST OCH HELA HAN GJORDE MIN DAG !

Trött som fan

Bara så ni vet om jag stavar jätte konstigt just nu så är jag så jävla trött.
Jag typ vaknade halv 11 i dag. Sen va jag lite seg käkade frukost och fixade mig. Efter det drog jag till gulmars och träffade tristan. Vi drog hem till mig , kollade film. Sen vid typ 6 drog jag och träffa maja,beckis och johanna. Vi chillade hos johanna ett tag sen drog vi till donken i stan. Men jag hade mensvärk och är så jävla trött så vi drog hem. Nu sitter jag hemma helt jävla själv. Eftersom pappa ska sova hos sofie blev jag kvar ensam...
Puss och Godnatt.

BILDER !


Vad gissar ni på att min brosa ritat en snopp eller elgitar? ;)

Hahaha jag och emmie i största lyckan i helgen på grönan.

Mat osv när vi grillade mysigt som fan !

Emmie frös så hon hoppa ner i enskdebagen ;)

Jag i morse :)

Ja älskar att ta kort på mig själv som ni märker

Oj ful bild men bjuder

Socker söt ! :D

Jag hade så jävla tråkigt. Hampus och Maja låg och strula så jag syselsat mig med att ta bilder på mig själv :D

Lycka :D

Ja visa sover hemma , men dom här valde ett helt annat ställe ;)
sååååå söta !!! :D

Måln

Dom är så himla söta tsm ! :D


Mot tc :D

Jag ska ringa Johanna h strax sen ska jag,johanna och maja in till tc. Maja ska träffa Hampus och eftersom jag inte vill sitta där och glo på när dom 2 strular så kommer johanna med om hon är vaken? annars får jag väl underhålla som vanligt. Men jag måste fixa det sista nu puss !
JUSTE HAR SHORTS I DAG! :D ska till grönan sen också.

Ful bild men thats me to day :D

Bästa dan på länge !

Gud vilken dag.
Direkt efter skolan så drog jag till grönan. Jag skulle börja leta efter Maja så helt plötsligt kommer Emmie springandes åhhh vad jag saknat henne jag grät typ glädjetårar. Sen va jag helt hyper coh ville bäretta allt så fort som möjligt. Johanna d, Johanna h , Maja och Amie va ju där. Men vi orkade inte va kvar jag och emmie va skit hungriga så jag,Maja,amie och emmie drog till hökis . Vi fick nämligen en ide om att grilla och vp. Det va fett nice hela kvällen med tjejerna johanna och johanna kom senare. Det va skit nice ! :D
Nu sover majsan här :D


( BILDER KOMMER I MORGON )

Shusisar

Drar till grönan med maja efter skolan så kommer inte blogga så mycket i dag. Ha en trevlans dag allihopa.

Hejdå !

  • Gästbloggning
  • Hedda tipsar blogg
  • Issa is here
  • Life by me
  • outfits
  • svar på komentarer
  • videoinlägg
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Maj 2011
  • April 2011
  • Mars 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • Elin
  • Emma
  • Isabell
  • Julia
  • Nathalie
  • Nathalie - torpenbergs.blogg.se