Orkar inte blogga ledsen

Är trött och sjukt deprimerad. Kan inte sitta still , jag bara ororar mig över allting osäker och liten så känns det just nu ... rädd för att göra fel.

Hörs i morgon .

skola sen till mamma !

Heej , som jag sa i går så va min sista natt hos pappa i går nu ska jag till mamma och där väntar mig en stor suprise. Självklart kommer det bilder mm. men kan ni gissa vad det är ?

Det är väl min dag i stort sätt . Nu ska jag bara sitta och chilla galet sen packa det sista sen drar jag till skolan. Idrott första lektionen , men jag har varit hos pappa och har inga kläder.

Vi hörs senare i dag!



Det blev mjukisbyxer i dag mysigt va ?
Byxer- bikbok
Tröja- gina


Love..

- Kär är ett lätt ord att säga, men svårt att visa. Men om du sett mig så kollar jag bara på dig när du är nära. Varje gång jag snackar lite högre än alla andra ber jag dig kolla då kolla det är jag som är kär i dig, jag som bara vill ha en liten kram nån gång?
Men jag vet att vi är kanske lite olika , men fan va tråkigt om vi va så jävla lika.


till mamma i morgon

Sista kvällen hos pappa , synd för jag trivs värkligen här. Mycket närmare till skolan och det är mycket softare hemma. Men när jag kommer till mamma har jag nåt helt nytt som väntar mig.  Men nu sitter jag och kollar på tv för en gåns skull. Förlåt för denna mycket dåliga uppdtering. Men jag brukar ha rätt bra annars det vet ni ju.

I morse så vaknade jag 8.50 hade altså försovit mig. Matilda ringde mig i all sträss och jag fick PANIK juste desutom GRATTIS MATILDA VALLGREN PÅ 14-ÅRS DAGEN !
Tack vare henne kom jag upp i morse tur var väl det. Var i skolan till spanskan iaf.

Efter skolan va jag med Maja,Matilda,Tess,Ellen och Vanis. Vi hade skojigt som vanligt.


Hos pappa på en tisdag konstigt

Som ni alla kanske redan vet är jag hos pappa hela veckan. Men iaf jag sitter hemma och chillar ska strax till skolan. Tar dock inte lika lång tid till skolan här i från soft.
Men nu ska jag fixa mig in till det sista sen skola. Efter skolan ska jag på match och sen vet jag inte vad som händer..

Snacka lur tills 5 i natt

Blir hemma i dag och det är inte för att jag är trött utan jag har mensvärk som inte släpper och det gör fruktansvärt ont. Men jag måste överleva. Ska träffa issa senare i dag och köpa biljet. Hm.. nu ska jag sova , men ni ska få bilder av mig såklart , NOT för internett här är för segt tar 100 år :P
Crazy !

Jag blundar oftas för mina känslor


- Bilden är från i går issas sminkning :)

at my computer

Pappa fixade internet iaf.. Undra hur länge det håler? ska kolla en film nu sen SOVA !
Galen dag har det iaf varit. I morgon ska jag träffa issa och köpa biljet till the wave. Ska möta najomi i fryshuset och köpa av henne för hon skulle fixa fler.

Men nu ska jag kolla film puss hejdå !

I love u now and forever !

Värmen i mitt hjärta värmer du varje gång jag ser dig.


- samma känsla jag har gått och burit på nu i evigheter.
Undra när du får reda på den...
men jag vet att även om jag inte känner dig så jävla bra så har jag fallit för dig.
Värmen stiger till 100 när jag hör nån snacka om dig.
Att bara nudda dig får en så jävla skön känsla .
Vill bara hålla om dig eller att vara nära.

Oj oj ...

Tror inte jag kommer ha så bra uppdate denna vecka. Ska sova hos min pappa hela veckan eller tills det som ska bli klar är klart. Men ni får leva med det, jag har ju alltid så bra.

I går var jag med issa som har sovit hos mig. Vi hade en lung kväll. Var ute och träffade ellen och viktor. Släkte ni i går på erth houer ? (stavning) själv va jag i tc och skulle kolla på alla som släkte . Men blev faktiskt ganska besviken på svenska folket som inte släkte !

Men nu sitter jag hemma och chillar galet med min lillebrosa. Ska bära ner lite till källaren snart.



Finaste rumporna i går. Viktor , Ellen och Issa :)

Julia sovit här

Nu har jag och julia vaknat. Eller min mamma väkte oss taskigt va?
Nej men vi klarar oss. Nu ska vi nog käka frullis sen ska vi fixa oss till vår match mot 96orna. Fast jag är lite små sjuk men för fan nu kör vi, match är det roligaste. Ska nog vara lite social med julia nu :)

Julia and heddish times ;)

dagens heddish




Matildas lilla söta rumpa brevid mig :)


städat klart mitt rum nu.

Så där ja. Nu har jag städat klart mitt rum såklart. Jag såg att issa hade bloggat ;) förvånar mig inte går inte en vecka utan ett litet inlägg. Men såklart är det okej. Nu är mitt rum frit från allt hår , när jag och issa klippte mitt hår. Fast måste ut och skaka min matta den är full med hår ...


I kväll så sover julia här, vi ska ha one tree hill kväll och kolla på andra boxen . BEROENDE !
Det blir väl ett litet fredagsmys. Innan det ska vi till farsta och köpa present till matilda som fyller år nästa vecka. Jag ska snart dra till matilda ska bara fixa mig och så sen drar vi dit och sen till kunskap för det går bara massa erkättningsbussar så vi går istället :)

Hmmm... vad mera , nej ingenting hörs i kväll bitches ;)

Godmorgon från den bästa Issabell

Godmorgon, ingen är väll vaken nu? Jag har inget att göra så varsågod ett inlägg att läsa! Vet att ni uppskattar det.
Snackade med Hedda igår i telefon, hon sa att jag inte fick komma hem till henne, sen sa hon att det är hemlighet. Gissa som jag blev nyfiken? ;) Hihihi..!

Inlägget alla vill läsa.

Tjäänare Isabell här..Jag är sällan här eller oftast eller hela tiden :$ I lööve it, stå ut med det. Ok?
Men min dag har varit sådäääär, hade utvecklings samtal. Gash, dom sa att jag rökte. Vet ni vilken flipp jag fick!?
Ingen ska anklaga mig för något jag inte gör... Se mig få damp är ingen bra syn, tro mig. Eller hur Hedda? ;)
Men ville bara säga att jag saknar Hedda!

Här ska det vara en rubrik :)

Nu ska jag städa mitt rum.

I dag har jag bara chillat. Skolan i dag var rätt så tråkig, gjorde inget specielt jobbade inte riktigt säriöst eller jo på matten , man då hade jag tråkigt. Det ända roliga i dag va väl på spanska när jag,matilda och tess målade våra tänder röda och blåa. Sen gick vi alla in på en toa hm.. mer får ni inte veta.

Efter skolan drog jag,matilda,maja,atra,tess och vanessa till stan. Ångrade lite att jag tog keps faktiskt ser lite för fjortis ut. Kanske i sommar. Men vi gled runt på stan, sen drog jag och matilda hem.

Nu ska jag städa mitt rum sen kolla på nån film tror jag . Hoppas ni har haft en bra dag.

Ja sen har jag fått reda på en skit rolig grej , men det får ni inte veta för än om 2 vecker kanske för då är allt klart. Ingen får komma hem till mig på två vecker. Desutom ska jag bo hos pappa nästa vecka också. Nu är det spänande !


ska köpa dom där solglasögonen av matilda :)

Matilda och tess . HAHA blåa och röda tänder !

Mina tänder :D :D :D

HAHAHA ni fattar inte hur mycker jag,ellen och matilda garvade när jag *i**a*e


school next stop

Nu drar jag till skolan. Mitt hår är bajs i dag får väl fråga matilda om hjälp kommer få damp på det. Men nu måste jag springa till tuben. Kanske bloggar efter skolan ska vara med matilda och ellen . Det blir ingen träning jag pratar som en gås ..... :P

Dagens låt :)


videoinlägg !


Kolla madde när hon ramlar HAHAAH !

at matildas haous party party



Hahaha man kan ju undra vad matilda göra dära? ;)
Men nu ska vi fixa oss käka pannkakor och sen chilla ute i årsta :)


Halvdag nu igen

Jag sitter och väntar atra och matilda som ska komma hit nu på morgonen. Jag ska käka frukost och börja fixa mig snart. Ska dra hemmifrån runt 12.40. Igentligen är vår första lektion e-tid och h-tid eller nåt sånt haha. Men vi ska snacka med bettan en stund också.

Efter skolan i dag så måste jag vara barnvakt till min brosa och hans kompisar. Tråkigt men hoppas jag får pengar för det, dom är inte alltid jätte roliga.

Tror inte det blir någon träning för mig på trosdag, så som jag låter . Kanske ska göra ett videoinlägg så ni får höra?





Jag och Räven (matilda)


SEG BLOGGARE

jag har faktiskt börjat få ont i halsen nu men ändå. Skolan va rätt tråkig och nu orkar jag inte riktigt blogga. Gör det i morgon pussen !

Musik just nu :)


on the floor :)

Champion :)

kiss me :)

Klipper mitt hår hemma av issa :O

Sitter i frisörsalongen hos issa TAHA not. Vi sitter och fixar till mitt hår lite. Ska ändå klippa mig nästa vecka och då får det blir så kort hon bäst vill klippa (av ett ända skäl). Jag måste värkligen få bort dom här slitna topparna. Efter jag klippt mig ska jag färga håret en gång till innan sommaren i think. Jag får skit låckigt hår när jag inte klippt mig också så det här behövs. Ska nog passa på att få lite kortare hår.

Love to you!

Bilder från skolan


Bjuder på den mupp bilden på mig och atra :)

Nice bajs tunga ;D

På idrotten :D

Jag rider på ellen :D

Matilda med skit korta ben  :O

One ego  :D

Matilda Vallgren

Skulle gästbloggat i helgen, men har inte hunnit med det, haha. Vad löjligt, men har inte heller hunnit blogga på min egen blogg för den delen.

Men kom just hem nu, och ska ta en dusch, och kolla på film. Sitta hemma och dega bara tills jag somnar.



http://matildavallgren.blogg.se/



Hemma i stockholm.

Får bara upp massa gammla bilder på datan just nu , men ni får väl se dom ist.
Jag hade kul men ellen och ellen i bilden på väg hem från västerås . Jag och ellen nockade varandra men jag nokade med bakhuvet och ellen med pannan (hoppas hon får bula :D :D)
Men vi har haft skit kul i västerås även om vi hamnade på sämsta skolan.

HAHAH ellen med en pomes i näsan :D

Andrea och jag spelade kort mot issa och ellen , vi ha bäst men vi losa ändå :D

Härlig bild va ? ellens solglasögon :)

Heddish stekisch and andrea cutie :D


Det va allt från cupen :)

I semifinalen.

Vi får se när jag kommer hem i dag. Men nu har jag lite tid över till att blogga. Vi har match runt 4 nånting. I går van vi alla våra matcher och i dag van vi en och spela lika en (jag gjorde mål stolt!)
Dom har satt oss på västya småbarnssklan. Alla är 99 -98 or FAIL vi är dom ända 97orna här. Finns inte en ända. Desutom HATAR JAG SMÅ BRAN men jag överlever. Det är bara en helg. Men nu ska jag fortsätta kolla facebook och chilla :)

Forfarande ingen bild ...


Direkt från västerås

Heej , nu sitter jag här i västerås och tydligen har vi datorer.
Så ni får ett inlägg utan bild från mig i dag. Vr första match är vid 4 något.
Men vårat andra lag har redan spelat och dom van !
Nu ska vi bara sitta och chilla inget mer ta det lungt.
Dom väkte oss 6 i morse , typiskt mig så kan jag omöjligt somna om.
I kväll blir det donken mat mumsi.
Men nu ska jag forsätta kolla in datan :)


så här tycker jag om snö och vinter !


Västerås nästa !

Nu ska jag lägga i det sista i min resväska. Sen bär det av till västerås. Självklart ska jag sova bravid issa och ellen.
Jag är precis som issa SKIT NÄRVÖS. Jag kommer vara det till första matchen är spelad. Jag vill värkligen pristera bra den här cupen. Jag vet att jag är lite små sjukt men kom igen nu kör vi !
Inget bloggande i helgen då ledsen . Bad matilda blogga får se om hon hinner med det.

I dag i skolan var det rätt lungt. Fast jag,atra och matilda blev anklagade för nån stöld som inte hade med oss att göra. Tydligen var det någon i 8:an som hade blivit av med sin väska och massa pengar. Stackaren hoppas värkligen att dom hittade allt sen. Vi blev anklagade för att vi hade varit på en toalett där dom hittade hennes väska sedan.

Fler som vill gästblogga kan smsa mig så får dom lösen osv. då kan ni även passa på att göra massa reklam för er egna blogga :)


Hahah fon bild -.-'

NAVEL PIERCING !

Visst är det fint? ;)
Här har ni en bra bild på Heddas piercing. Jag har fotat och det är därför jag lägger upp den.

Västerås, killar och fotboll :-D

Tjenis penis, Nämen ser man på jag är här igen. Nice va? ;)
Idag åker vi till västerås, samling 19.00 i Tallkorgen. Ska åka i Heddas bli :-D !
Massor av bilder ska tas, Innan vi samlas ska jag vara med Ellen. Jag är sjukt taggad. Men jag kommer sakna alla här i stockholm, speciellt kill . Och det finns tre killar jag kommer sakna extra mycket och det är... Joseph,Nico och Kalle :-)
Vårat lag är upp delat i två lag nu när vi åker på cup och dom lagen vi är sover vi med. Hedda och Ellen ska sova bredvid mig!
Vi ska ha match typ 07.40 eller 08.40 på lördags morgonen, tidigt.. Måste lägga mig i tid att jag inte är för trött!
Är skit nervös, men vet inte varför? Det är alltid så precis innan man åker.. Iaf för mig. Jag är en fjant, men jag är själv medveten om det. Så har inget att skämmas över ? :)
Många pussar från Issa!
Älsklingen och jag :-)

FREDAG+ OUTFIT

Jag är skit glad i dag för att vi ska till västerås och när jag är glad snackar jag en massa. Synd att solen inte kommit fram änu :( Men jag överlever. Nu håller jag på att fixa mig och så sen ska jag käka lite sen skola och vår första lektion är matte skit tråkigt. Men ändå måste öva för att bli bra och vi har ju wallis och han är rätt okej .



Linne- gina tricot
Tröja- cubus
Byxer- gin tricot

Känner mig som jag alltid har på mig något från gina :P

Packar

Nu håller jag på att packa ska bara ta en macka :)

Omsinkad skit :)

Västerås i morgon

Sorry men i helgen blir det dålig blogging igen. Jag ska till västerås och då kommer jag inte hinna blogga alls. Jag kommer ha cup där skit kul ! I morgon klockan 7 ska vi samlas. Så det blir ett inlägg på morgonen och ett på dagen sen. I dag efter skolan sprang jag till tuben och snabbt hem och sen sprang jag i väg på träning.

Muppen i morse . Jag har inte dubbel hacka men det ser ut så...

Jag hittade på en histora på msn :D


Litet men vi hade skit kul när jag skrev det corse :D


Matildas blogg hittar ni här !

Halv gammla bilder



Bjuder :D

Jag vill bara kunna ta tag i dig

Vill bara säga som det är.
Kunna få göra mig fri från alla tankar.
Jag kollar alltid efter dig.
Jag fattar hur det är att vara kär nu.
Men jag vet att det aldrig kommer fungera för du kan få så grymt mycket bättre än mig.

Bättre än tråkiga lilla Hedda.
Jag är inte den blyga personen, men när alla säger snacka med honom då .
Det går inte för jag är rädd och det är förmodligen för att göra bort mig...

Lykke Li - Tonight


En rubrik

I ag var det ju onsdag. Jag hade en skit rolig dag i sklan. Fick ett as garv med matilda på engelskan och en varning busigt va ? Nej sen har vi väl varit med atra,vanis,sally och tess i dag. Lite pinsamt att gå som ett stort gäng men det går ju. Tror nog folk tänker "du vet det där gänget i 7:an" men vi har kul och det är det bästa och sen är dom skit snälla.

Efter skolan i dag orkade jag inte göra någonting. Jag vet inte men det är något med mina leder som kronglar och jag får skit ont i mina ben armar och orkar ingenting. I natt låg jag ex uppe i en timme och hade så ont till slut var jag tvungen att ta en alvedon jag hade så jävla ont i benen asso som kramp låg och nästan grät men jaja jag överlever. Jag längtar värkligen till träningen för det är ända gången jag inte har ont ska bli så skönt !


Men orkar inte babla om det nu pussen !

Har fått den på huvet.

Dagens Hedda :)


Linne- Gina tricot
Jacka- Åhlens
Byxer- Gina tricot

Träning nästa

Nu ska jag sitta och chilla med facebook upp och bloggen såklart. Har träning senare i kväll nice va? ;)
Haha försökte måla naglarna innan skolan i dag men allt bajsa så nu ser dom fula ut :(
Men i dag var det skit fint väder så det gjorde inget.


Nu ska jag fortsätta med mitt pussen och kramen !

Dagens otfit !


Hatar igentligen att ha jeans kolla liksom bara på bilderna ser ut som jag har snopp och det är jobbigt att ha på sig. Men självklart är det skit snyggt !

Linne - Gina tricot
Tröja - Bik bok
Byxer - Majas gammla vet inte ....

Ont i hela kroppen

Jag tror inte jag har träningsvärk längre. Jag har sjukt ont i hela kroppen från mina tår till fingrar min rygg värker helatiden och mina tår gör ont samt armen och lite överallt. Jag tror att det kan vara min leder , för att jag har en sjukdom som heter barnreamatism (stavning)  då man får ont i leder och annat. Jag har värkligen ont , inte så att man kan gråta men jag känner det helatiden och det stör mig otroligt....

Inlägg på outfit kommer sen ! pussen

Film jag vill se



Om nån mer vill se den så säg till  !

Ville bara säga..

Förlåt för jag smyger mig in på din blogg ibland, oftast, hela tiden. Men jag älskar det! Jag är din egna stalker. Känner du dig inte cool? Men nu ska jag komma till saken.

Jag saknar ditt vackra utseende, ditt fina leende, dina sköna kramar, dina kinder nudda mina, så jag menar att jag saknar hela dig. Du har min pålit, om du inte vet vad det betyder så betyder det att jag litar på dig. Jag känner mig trygg med ditt sällskap. Du har varit där när jag har haft det jobbigast. Du har sagt att jag ser bra ut när jag såg som värst ut. Du finns i mitt hjärta. Jag ville bara säga ett stort tack från mitt hjärta att du är en sån bra vän. Så Tack Hedda Henriksson! Så jag vill att du verkligen ska veta att jag finns för dig, i alla jäävla lägen oavsett vad..


Ska städa mitt rum

Nu ska jag diska sen städa mitt rum. Efter det ska jag belöna mig själv med en insmuglad glass och kanellbulle.
Så det är bara att sätta i gång. I morgon börjar jag sent igen börjar 1 nånting. Ska kolla när min tunnelbana går oxå. Mycket jag ska göra.

Efter skolan träffade jag maja,issa och ellen i dag så vi träffade grabbsen oxå som vanligt. Vi gjorde inget specielt så vi drog hem och jag käka.

Men nu ska jag börja pussen hörs när jag är klar !

Bjuder på den mycket vackra bilden on moi :)

Dagens otfit


Tröja - gina tricot
Byxer - bik bok
Örhängen - gina tricot


Nu ska jag käka frukost sen bär det av till skolan. Tror jag har bild nu uschh....
Men nu måste jag dra pussen !

Next solsidan !

Nu sitter jag och kollar solsidan och chattar på facebook.
Fast nu tog det slut. Dagen var lite strässig och nu är jag helt slut i hela min kropp. I morgon börjar jag halv 11 och har bild som första lektion tråååkigt ! Hatar vår bildlärare han ska alltid tjata. Förra gången var det jackan och att vi betede oss som fjortisar HAHAHA snacka om att han förolämpade oss , kan man anmäla sånt? för om så ska jag !

Inte mitt finger det är issas potatis finger :)

VAL AV DESING

Jag vill att ni hjälper mig med att välja desing. Eller kan någon fixa ? gärna snabbt isf.

#1

Av: isabell

#2

Av: Mig själv!

#3

Av :mig själv oxå


Snälla säg vad ni tycker !

Inte haft nåt internet :(

Jag vet att alla saknat mig men nu är jag tillbaks. Nejdå men här är jag igen. Pappas internet suger hästballe så orkar inte krongla så det vart en helg utan data.

Jag ska sova hos mamma i natt eftersom pappa jobbar halva natten är det bara jobbigt.

I går var jag ute med isabell vi gjorde inget specielt . Jag hade tappat bort mina skor så jag hade inga skor då fick jag ta mina inneskor till fotbollen . Det va pinsamt men skit samma bättre än inget. I morse såklart så hitta vi dom i kunskapsskolan där vi hade fotograferats till lagfotot i förrgår.

Kul helg. Nu ska jag fortsäta fixa mig sen ska jag ut och träffa dom vanliga grabbsen.

Outfit kommer snart pussen !

HAHAHAH !


Min data laggar skit mycket därför fuckar hela skiten upp sig. Lyssna bara på hennes röst HAHAHAHAH !
Min älskade ginger emmie ;) lycka till med färgningen sen emmie .

Hos pappa :)

Hej hej , nu sitter jag i köket med farfars dator hmm... efterdom inte internet fungerar får det gå mobilt genom farfars dator.

I dag vaknade jag och Matilda vid 8 fixade oss i hundra år och vid 1 drog vi till skolan. Det va chillipili lektion eftersom vi hade engelska i data-salen. Efter det drog jag , Matilda och Ellen hem till mig och tog det lungt sen kom även mihai . Vi hade lite skoj med dom . Sen drog jag till hugo och tom och hade en skit rolig kväll med dom :)

I morgon är det lag foto jag ska bli hoottiiipoottii.

Nu ska jag ringa isabell pussen !

Dagensoutfit och massa egopic




Massa bilder blev det nice va ? ;)
Ska nog ta och byta profilbild på facebook.... Men men iaf
Tröja- Gina tricot
Byxer- Gina tricot
Örhängen- Gina tricot

Jag är typ kär i gina kläder :)

Videoinlägg


Godmorgon

Nu sitter jag och Matilda framför tvn. Hon har sovit här för vi börjar klockan 1 fett nice va? ;)
Nej jag skoja hade hälre börjat tidigt och haft hela dagen på mig att gööra något annat. Vi har bara en lektion liksom känns skit onödigt. Men har ju utväklingssamtal som sagt så käpar!

I går va jag på träning efterskolan. Sen satt jag och Matilda och tjocka, men jag och hon ska börja en ny diet för att se bra ut till sommaren när det är bikini säsong. Ingenting farligt inte att vi ska svälta ihjäl oss det vinner man inget på bara äta nyttigare och tänka mer på vad man äter .

Men en dagens outfit kommer snart !

Dagens outfit !

Nu kör vi en snabbis. Ska till skolan och har idrott med "evis" höhö hatar henne.

Face look :)

Tjocktröja- bik bok
Linne- gina
Byxer- bikbok
Skinjacka- bikbok

Varit med Atra och madde

Nu har jag varit med coolingarna matilda och atra . Vi drog till mig och chillade ett tag. Jag var sjuk trött efter skolan i dag . Men jag ska sova lite tidigare än i går. På fredag vet jag inte vad som händer ... inget specielt änu och i morgon har jag träning och matilda sover här. Eftersom vi börjar klockan 1 på fredag och då har vi bara en lektion KÄNNS ONÖDIGT !  men får tänka på att jag har utväklignssamtal snart och det kommer nog ändå inte bli så bra...

Men Sitter mest och chattar på facebook nu så det ska jag fortsätta med pussen !


SAKNAR MIN MÖSSA matilda ta med den ! :)

Tipsar blogg !


Matildavallgren.blogg.se

En skit bra blogg . Min bästavän Matilda bloggar på den. Hon skriver mycket om vad hon gjort och vad hon tycker och tänker och sen är den bombad med bilder. Tycker ni ska kolla in denna sötnos blogg !
Hon bloggar så fort hon får chansen och tiden att göra det. Hon älskar själv att läsa bloggar så ni kan ju alltid tipsa henne om era bloggar. Klicka bara på inlägget !

Träning om 2 timmar ungefär

Så va det träning igen ÄNTLIGEN säger jag. Måste verkligen få träna igen. Mamma håller på med maten just nu segt..
Men jag ska fixa mig snygg för träningen nu ... SAJK man är aldrig snygg på träning. Men ska iaf ta på min kläder .

Skolan va skit boring i dag. Fast jag va lycklig eftersom sommare än snart här och våren börjar komma !
Då kan man ju inte vara annat än glad?

Men ska tagga pussen ! :*

Ellen and Heddish




i telefonen with madde ;)

nu snackar jag med min baby matilda jag skoja .  Men vi skrattar mest , jaja . Ska dra till skolan strax. Efter det ska jag som sagt träffa issa såklart . Nu ska jag borsta tänderna pussen !

- Känns som en ny hedda. Nu när våren kommit och sommarn snart är här och då blir jag alltid lite gladare och vildare. Gasch vad jag längtat efter den här känslan !

Fy fan gammal låt men i love it !


- Lyssna efter dom slutat prata :)

Issa "bloggreapade" mig

Som vanligt älskar isabell att blogga åt mig beutiful ;)
Var ute i nu på dagen , vi gjorde inget specielt direkt... chilla bara runt. Sov ju hos isabell i går och vi gick och la oss 7 i morse sen gick vi upp klockan 10 och kolla vasaloppet . 3 timmars sömn känns ju bra ... och sen är det ju skola i mon på det oxå. Men vi början ändå halv 11 gör inte mig så mycket .
Efterskolan i mon ska jag vara med isabell . Vi hörs mina penisar

Ful bild men mina ögon enu en gång ..

VILLL HA !!!!!!!!!!

Issa är sexig :D


hos Issa ! :D

Som vanligt då da. Ellen kommer oxå!
Tjej kväll :D

Ska träffa lukas

Nu drar jag och träffar lukas. Vi hade inte gjort något på skit länge så nu ska jag träffa honom. Desutom blir det skönt att komma hemmifrån ett tag :)
Vad ska ni göra i dag då?
Hoppas ni får en bra dag nu pussen !

Uschh fula bilder fastnade inte i dag men iaf :)

Svar

Rut om Shopat med mammsen:
kan du inte vissa kläderna du köpte ? :)

SV: Visst kan jag det men dom kommer i morgon isf.
04 Mars, 23:37
Anonym om Shopat med mammsen:
kan du lägga ut massor av bilder på sig och issa din kompis igenom tiden.

SV: ja visst kan jag det :)

Shopat med mammsen

Nu har jag äntligen lite nya kläder i gaderoben även om det alltid finns plats för mera :D
Vilket det snart kommer göra tröttnar rätt lätt på kläder. Men nu ska jag sätta mig i vardagsrummet har skut ont i huvet ska försöökea kolla på skavlan sen kommer jag få gå ner med oliver till glassbilen. Sen ska jag hinna ta en dusch nu oxå. Pussen !

Gammla hedda -.-'

Smyg bloggning.

Hej alla Heddas beundrare. Jag gör det igen, bloggar på Heddas blogg. Det är fredag idag och jag ska bara va hemma. Tråkigt va? ;) Men det är bra. Imorgon hoppas jag att något roligt händer inte bara sitter hemma och dör av tråkighet. Nu ska jag käka, puss vi hörs. Och förresten Tack Hedda för gårdagen, den var fin. Nån gång i livet måste det hända, och vår gång var igår. Puss :)
Är vi lika? folk tror att vi är tvillingar!

Sportlovet 2011


Han har gjort det igen !

Världens bästa ulrik munther gjort en ny hit låt jag svär. I LOVE IT !
Eller den kanske funnits länge pch jag e lite efter ...?

Nu mår jag bra igen !

Hej allihopa. Jag är typ sveriges besvikelse, men jag orkar inte hålla allt som hände i går som en hemlis. Hänt är hänt so what ? Jag kan inte direkt spola tillbaka tiden och gjort något annat. Jaja, men i dag så kommer Isabell över , eftersom mamma är hemma med mig i dag och hon ville att jag skulle vara hemma med henne i dag. I morgon ska jag träffa lukas om inte isabell vill med ?
Men vi hörs sen pussen !

Enbart till mamma,pappa och Min lillebrosa

Jag är ledsen för det första . Att polisen skulle ringa hem va inte alls meningen. Inte att ni skulle få veta ens, att det skulle hända va kanske meningen men inte att jag skulle vara så full. Jag kommer må dåligt av det här i flera vecker. Men jag förkänar det och jag lär mig av det.

Jag kommer aldrig bli en perfekt storesyrster till Oliver tuvär... för mig är inget att se upp till. Men om nåt sånt nånsin händer honom kommer jag bli sjukt besviken på honom. Att han fick se mig full va inte häller meningen jag är ledsen för det.

Pappa som hämta mig var så snäll just då, jag mår faktiskt bättre av att dom vet än att dom inte . Jag älskar mina föreldrar och lillebrosa så e det med de :)

Pussen !

Jag stannade kvar ..

Jag kom hem nyss helt borta igentligen. Jag fattar inte hur jag kunde göra så här.
Allt började med att vi mötte upp dom gammla killarna. Men sen började vi dricka (öl) så ska vi gå så kommer polisen killarna kubbar jag och issa stannar och blir tagna . Men jag mår kanske dåligt men jag har mig själv förtfarande. Och det kommer A L D R I G hända igen. Och jag kommer va helt älrlig så va jag fan aldrig full men inte nykter häller.
Jag är ledsen för det men sånt händer alla nån gång och det hände mig i dag, Förmodligen kommer jag inte gå ut på flera dagar.

Seeega ;)

Ojdå viktor ringde oss för typ 1 timma sen då satt vi och kolla på film osminkade och han ville att vi skulle komma till zinken saajjjk !
Jag vet inte vad det är med mig i dag men e på grymt bra humör och så ska det vara. Har tänkt en hel del på vad som kommer hända här näst och nu vet jag hur jag fixar allt :)

Pussen !

- Jag är mig själv . Bästemd och nu ska jag sätta mitt märke. Jag skiter i vad folk tycker tänker så länge jag har mina närmaste kompisar kvar skiter jag i allt annat och allt börjar här.

Ni får några dagar :)

Dag 6 - En bild på dig och en vän som du inte varit med på länge.

Maja min älskade vän ! Älskar dej !

Dag 7 - En bild som du aldrig lagt upp.

Kanske inte så konstigt , ser mest konstigt ut ;)

Dag 8 - En person som du saknar .

Ellen mårdsjö är sjukt saknad just nu !

Dag 9 - Någon i din släkt.

Mormor ! Älskar dej !

Byt desingn nu :)

Fin va ? Ja ska börja väka min lilla isabell just nu . FÖr vi ska spela indianajones på ps2 :D :D :D :D
NÖRDAR i know men vem bryr sig !?

Min lillebrosa älskar dej !

Nu e flickan här igen !

Hej bloggen. Så ni vet så är det lite svårt att komma fram till datan när man är med isabell , för hon ska alltid ta den . Men nu sover hon så jag pasdsar på . I går så va vi först ute med niko,vincent,micha och viktor L . Vi gjorde inte så mycket men det är iaf alltid lika kul. Sen drog vi när klockan va 8 nån gång för vi va jäkligt trötta i går. Jag och isabell drog förbi hemmakväll och köpte godis. Sen när vi kom hem satt isabell sig vid datan jag la mig i sängen och lyssna på låtar med mina hörlurar och sen börja jag dansa jag vet inte vad känndes bara skönt. Men efter ett tag fixa jag mig och kom i säng vid halv2 :)
I dag ska vi jag vet faktiskt inte vad vi ska göra , men vi ska träffa alla grabbarna från i går så :)


I love u isabell !

Musik :)

Har lite tråkigt orkar inte städa mitt rm så ni får lite musik ist :)

Men nu orkar jag inte lägga in mera :P


2 dagar igen ;P

Dag 5- En gammal bild på dig.

Dag 6 - En bild på dig och en vän som du inte varit med på länge.



Hela sommaren va vi med varandra, saknar värkligen det. Saknar framför allt MIN emma den emma jag älskar att vara med. Men folk glider i sär mognar , och vi blev olika . Sveket jag fick från dej kan jag inte förlåta och jag är ledsen för det men så är det. Litade värkligen på dej , men svika din bästakompis genom att ljuga va lågt. Men kom i håg vad som än händer kommer jag alltid älska dej !

Nu hoppar jag in duschen !

Hejsan, nu e jag hemma kollar på one thre hill skit bra !
Åhhhh lukas e så sjukt snygg säriöst snyggare än brad pitt,jhony depp, zack efron ... Sjjjuuukkkttt snygg men men .
Nu ska jag kolla klart sen duschen nästa. I kväll blire nog ingen bloggning tihih :)

Jag och issis i går fuuul ja e ! ;)

  • Gästbloggning
  • Hedda tipsar blogg
  • Issa is here
  • Life by me
  • outfits
  • svar på komentarer
  • videoinlägg
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Maj 2011
  • April 2011
  • Mars 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • Elin
  • Emma
  • Isabell
  • Julia
  • Nathalie
  • Nathalie - torpenbergs.blogg.se