Mat

nu ska jag käka sen bliré jobb med skolskiten hahahahaha :D
ska juh fixa lite saker tills närsta vecka !
Aaa puss och kram !
säriöst fett bra låt right ?

Emma ellingsen och Julia Carnhegen !

Emma ellingsen bästa systerna och bästavännen man kan ha. Alla dom minen vi delar allt vi gjort. Har kännt dej i ett år nu. Fotbollen fixa ihop våra vägar. Det fins ingen finare än dej gmn för du lyser upp min dag och mina vägar framåt. Jag e så jävla glad att jag har dej. Du e fan allt. Skulle kunna göra vad som hälst för att få vara med dej föralltid vilket ja hopas att vi kommer !  Älskar dej gmn alltid E+H

Föralltid !



Julia carnehagen alltid varit vi ända sen dagis älskling. Du har alltid funnits där för mig. Vår historia e speciel. Kommer du i håg när vi baka och vi spela in och vi brände smöret och vi garva så vi grät, kommer aldrig glömma den dan. Elr när vi gjorde små lister över vilka vi var kära i och gömde dom så vi skulle hitta dom om typ 5 år och hitta dom för ett tag sen rikigt söta. Vi har bråkat , men vänskap håler inte om man inte bråkar då och då och vi har alltid kommit bra överens alltid JULIA <3 HEDDA

Alltid bästavän nu sen och föralltid. Älskling kan säga vad jag vill till dej <3


trög dag ...

Heej , trög dag ärligttalat.
Hade juh skolfoto i dag roligt roligt hahah noot . Men det gick iaf ganska bra så de va ju kul.
Morgonen började sådär. Stängde av tv i klassrumet så buman (lärare) blev skit sur, han stod och skälde ut mig ha don´t think att ja kommer respektera dej mer nu ! Ja sen så va de massa lektioner och skit och sisst hade vi skolfoto jag blev rätt bra så hoppas ja inte blir hämsk på gruppbilden ! :)

AUTFIT :)

EMMIE OCH HEDDISH :)

Ja blev inge bra på bilden

I ¨går jullan , ja  och emmie

Ont i halsen

Ingen träning i dag heller. Jag ahr fått jävligt ont i halsen .... Mmh skulle igentligen springa upp för hamarbybaken i dag haha. Va iaf med emmie och jullan och träffa noah och jeppe. Säriöst nu ska ja va lite duktig och jobba hihihihihih . Jag och emmie gjorde upp värsta planen om att vi ska cva duktiga i skolan så vi får mer för våra föeldrar och sen komma i tid osv aa .




skolfoto i mon ngr bra autfits ja lagt ut som ni tkr e fina ??

Trött på hennes jävla tjat !

Hej alla. Va nyss nere på ip och hade en matchanalys. Min tränare blev såklart ganska sur på oss eftersom vi satt och snacka och inte kolla på matchen . Ja ni i bland blir man riktigt trött bara. Visst vi var där för att göra en match analys men tråk ... Aja ingen bra match heler så det va juh riktigt utråkande... Sen när jag kom hem snacka jag med mamma , kanske några av er redan vet men jag vill juh byta till u truppen... Jag vill inte satsa som liten elr som stor för jag vet att jag inte vill bli fotbollsprofs.

Aja det var allt från mig nu ska jag städa sen duscha :)

Slaggat hos maja !

I går: var på görnan med Maja. Vi gick runt träffa claudia och några till. Vi åkte hem rätt tidigt. Så käka hemma sen så drog jag till Maja och sov där. Vi gick och köpte godis och sen kolla vi på film resten av kvällen .

I dag : Vi vakande vid halv 10 skönt ! Gjorde oss i årdning och sen drog vi till farsta och jag köpte lite grejer inlägg om det sen . Vi käka på donken osv. Nu ska vi väl snart cyckla ner till ip !

Går kväll i majas trädgård :)

Hihihih :D sötnos gmn <3

Jag sittandes på en boll ?????


SVAR

KommentarTid 
julia om Kväll:
du me maddes löshår :D<33


Svar : hahah aa , det går typ inte att komenttera på din blogg ??
Iaf vill bara säg att bilden på det senaste inlägget va skit söt på dej älskling :)

Oj vakna tidigt ?

Heej , får se vad som händer i dag igentligen var planerna att ja skulle vara med matilda men hon är ju inte hemma typ... ?
Orolig gmn. Men aa vet att ni har det bra där ni nu än är , för det har ni alltid. Emmh ja ni jag ska ´väl kanske gå på grönan i dag iaf med maja mår ju bättre right ? Låter roligt va ! :D
Elr så ska jag åka och shopa enu en gång med mammisen .... Hmmm...

Kväll

Mår bättre känner mig almänt pigg. Hela kvällen har matildas och emmas föreldrar ringt hit ? Mår ni bra tjejer börjar oxå bli orolig ... Va bara försiktiga vilket jag vet att ni alltid e. Jag har iaf börjat tala saning för mina föreldrar. THE NEW ME ! Nej men va smart i dag och följde inte med dom. Tjejer dom har kommit på er för länge sen .... Körda. Kom bara hem ist. Era föreldrar har ringt till varandra oxå hör av er så snabbt ni läser detta måste snacka!

Me i min nya fina sköna mjukisdress. :D

Skit i mina fötter dom ser mobbade ut på bilden . Men va tycks om autfiten ?

Gissa vem (a)



hör av er iaf till mig tjejer !

TRÖTT

Skolan i dag var rätt boring. Är fortfarande inte på gott humör...
Efter skolan drig jag och matilda till globen för att köpa en mjukisdress men såklart var färgen slut så det fick bli en annan färg men ändå lika fin :)
Ja ni nu orkar jag inte mer har ont i mitt öra och huvevärk gånger 100 ! så kanske kommer mer i kväll puss hejdå !

Tack julia

Tack gmn för desingnen skit snyggt !!!!!!!!!
juliacarnehagen.blogg.se got folk riktigt bra blogg !

Ja ni hitta nyss min favvo låt !
 
nanananananan emmie jag hitta den ! :D

Nu e jag helt bästemd

Jag e så fucking trött på mitt hår ! Jag vet att alla gillar förgen jag har ¨på det men skulle ni vara mig skulle inte ni vilja testa ngt nytt ? Ja iaf jag ska testa en grej i jul ! Snacka om bästämd nu ! Vill fan testa ngt nytt nu trött som fan !. Ja får väl se om de blir bra ? Hahaha kommer säkert hata det i början ?

Sen i dag ska jag lägga upp en buget över min månadspeng ( för alla er som inte vet vad budget e fråga era föreldrar) så jag ändvänder den på rätt sätt till rätt grejer !

Sen ska jag som sagt börja äta bättre saker , inte sitta och små äta hela tiden och börja äta nyttigare eftersom jag inte vill bli tjock elr få hål i tänderna , plus att jag inte äter grönsaker .

Vi får väl se hur allt går men jag ska inte ha platina utan mer som min brosa lite naturelt , aknske blir bra ????

Gammal bild på mig XD


Får se om skolan i mon

Hej , ledsna om ja har varit tråkig i dag , men har knappast måt så bra i dag . E fruktansvärt trött och ont i huvet och mitt öra nu igen , tjockt förklyld... Kanske e hemma i morgon :O
Förlåt matilda och emma ( vi som skulle på fest ... ) fuck off nu ska jag chilla sen måste ja fixa mig osv. Får se i mon ska sova tidigt så ja kanske e på humör och mår bättre plus att vara på fest hurmör är värkligen inte det just nu ! Hjälp mig ?

jajaja what can I do to it ...

fyck skolan !

pallar ärligttalat inte längre ! Asså shit tex som på svenskan i går varför måste man lärar sig all gramatik ? som om att jag har nytta för det i framtiden .. ehh nej jag ska inte blir svenska lärarer så nej. Omg så jävla tråkigt.
Ja ni känner fan för att va hemma i dag. Mmm, men nu pallar ja inte skriva mer. Har träning i dag så bloggar mer i kväll puss puss <3

sha sha bloggers

heeej allihopa. Chill nu ,sitter och lyssnar på musik. Shopa i dag med mamam fick ett line en tröja och ett linne.
Ska få ett par jeans oxå fast en annan dag för dom kosta ganska mkt o mamma visste inte riktigt men sen så sa hon att ja skulle få :D

skit i mitt ben de ser lite sär ut men de e bah för de står framför det andra XD

DAGEN DÅ

hej, frunängen vart det i dag då precis som i går träffa jag och emmie men ist för maja matilda denna gång noah och jesper. Ehh aaa hade riktigt kul hoppas emmie och jesper e nöjda nu :D nerå skoja .
Emmhh, ja ni snckat lite emd mamma nu på kvällen. Ska börja käka som hon , för ja kom på att jag gillar grädde uchh fett mat ! nej nu måste jag skärpa mig! Ja ni fulkornen her i come ska testa i en månad iaf kan ju inte bli så dåligt ska börja redan i kväll ! :D

Ja ni händer i mon för er då ?

finnasteh låten

bilder från i dag och alla andra dagar!




sötnos (a)

hela gänget ! :D

tyå likadan bild ??

okej ... fin pose jag gör XD

sötaste noah (a)

nån tant och jesper XD


JULIA OCH HEDDA !


älskar dej gumman <3

hahaha jullan gmn <3

hahahaha va sexiga vi va assw !XD

hahahahha bjuder på den fina bilden :D



emma och maja

älskar dej sjukt mkt gmn<3

fuck you we know you love us !

hahahah :D

hahahah :D emma och hedda snoddar har man i håret fjorrisar :D



det var allt puss och kram ! <3

snabbt

godmorgon , har haft en ganska skön morgon inge sträss. Nu kommer dagens autfi :D

Bild bomb i morgon

Bilderna från i dag komem ri morgon är mycket trött och ska sova nu men puss hejdå bloggar i morgonbitti :) <3

Brosan har fest

Hej bloggen . Har igentligen inte så mkt att säga, mer än att jag sitter här hemma nu och chillar med datan. Julia kommer snart. Vi ska typ hjälpa till på min brosas fest hehehe pinsamt or what ! Haha , jaja vad gör man inte för sin familj undrar jag.. Nu ska jag nog bli lite mer social på msn tror jag :)
Puss och kram

Kom nyss hem

Heej , har varit ute med jullan , vi tog en massa bilder osv. Vi var nere vid hemmakväll först och köpte godis mums! Sen gick vi ner till parken . Där tog vi en massa bilder och har kommer bomben ! :D
Kan hända att inlägget blir försenat men aa :D gör de nu och klockan e runt 20 i 5 så :P

Me var tvungen :D


Haha coolingar :D

Hihihi me love :)

Hahaha fett rolig bild kolla jullan hahaahah <3

Hahaha a:D

Love us !

hahaha :D

Hhahaha me love :D

Hahahah fail ja e :D

Hahahahhahahahahahaha kolla inte på mig !

hahaha :P

älskar dej gumman ( och dina fina strumpor :D )

Hahahah killen som kolla ¨på mig och jullan kom med på ett foto till slut XD
Han va i parken själv naww ! :D

Hahhahaha :D killen cyklar bakom oss tumen upp för hjälmen ! :)

Hahahah :D me love !





Lite bilder från i går

Fina tjejor :)

hihih






bah för att ja e så bäst får ni en låt oxå :) <3

förlåt men det bara e så

Förlåt bror. Men vill inte vara mer än vänner och det måste du aceptera... Tänker inte sitta och playa ngn som ja inte har några riktiga känslor för längre... Ledsen bror, men vill dej bara ditt bästa och tro mig det här e det bästa. För jag vet att du skulle märka vilken skit ja igentligen var tillslut... Förlåt men du betyder så jävla mkt bror vill bara inte förlora dej !

Emma ??

Hon blev typh sur på sin mamma och drog ??
fattar inte ???
aja ska försöka få tag på henne sen ... Ingen bio i dag iaf . Hon sa inget till mig när hon gick ...  
puss och kram

8 tidigt ja !! emmma !

Haha , hej. Trött som fan tack vare att emmie e morgonpigg och vaknar klockan 8 .
Ja ni nu sitter emma o bråkar med jesper , förmodligen ingen bio i dag ! :( synd. Aja skit it ...
i DAG SKA JA TILL MORMOR OCH BERT PISS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ärligt fett tråkigt aja... Överlever nog .
Hoppas eran dag blir bra nu puss och kram !

blir oxå ful på bilder i bland men bjuder på den :)

och sen en lite sötare bild :D

Nu blir det utgång

Ska till ip och träffa maja med emmie , ska´ringa matilda så får hon komma. Eftersom ja änu inte fått ngt straff för det där med , felix o sovaöver skiten , så blir mitt straff att ja ska avara hemma 9 i 2 vecker säriöst no life !
Hahaha , ja men hoppas er kväll blir nice emmie slaggar här sen och kanske bio i morgon ? jajaj pöss och kram !

me right now !

Riktig skola i dag

Heej , kom nyss hem från skolan . Ska va lite snabb nu , träning halv 4 .. Ja ni men bloggar mer i kväll.
Men nu i några dagar vet jag inte vad det är men har haft ganska ont i magen, men inte illamåande utan mer kramp ! Så har haft de lite tufft på träningarna. Aja , är dok trött i dag oxå , för noah var tvungen att ringa klockan 5 på morgonen ! och massa gånger i natt! Bara för att han dyngna med hans kompisar ! fuck off hahaahah , nerå.  Skolan i dag avr rätt skön , hade två lektoner en på förmiddagen och en på eftermidagen. Har knappt sett en skymt av dom nya sexorna , eftersom dom e på utflykt hahaha ja ska mobba dom mohahahah ! :D
ond ! nej skoja hahaha<3

men ska fixa mig nu pussar hejdå <3

Jobbig träning

Ja e sjukt trött, och skola i mon så ska sova tidigt. Får se om jag träffar emmie sen , om jag orkar vill säga.
I dag så gick jag upp vid 7 sen kom emmie hit hon hade sälskap med mig till gullmars. Jag skulle till noah , rätt tidigt , men fotbollen va juh tidig i dag så. Jag fick ringa och väka noah den lilla sömtutan ! Haha , vi gick runt snacka och käka på donken , sen drog vi hem till honom . Där satt vi vid datnan och kolla på en film KULIGT !
Haha , aja nu ska ja väl gå och duscha . Puss och Kram !

Nu ska jag till noah

Godmorgon alla bebisar ! Sitter här hemma med Emmie, som kom nu på morgonen. Vi ska snart åka hon till skolan och jag till Noah . Jag och Noah skulle kolla på film , vet inte vilken. När jag kommer hem sen direkt e de träning , så inget inlägg då. Men puss och Kram tills des !
Finnaste bilden ever ! Älskar dej syster !

Bjuder på den bilden love u bebis <3

Musik bomb !

Top 10 by hedda


Min absoluta favorit !
Mohombi - Bumpy Ride


Lalala, älskar låten bara !
Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta


Går inte att beskriva hur bra den e !
Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna


har hört den ngr gånger på radio och den e riktigt bra ! XD
Usher ft. Pitbull - DJ Got Us Falling In Love Again


Awwi svag för såna låtar :)
Cricka ft Aromen - Kärlek vid första ögonkastet


Jag = kär i låten !
Det bara e så


Lalala , *gilla*
AMC - saknar dig min vän


De Bos - On The Run


Dj Mangoo ft Deadline- Fanta & Rosé


fan vem älskar inte honom !
Sean Banan - skaka rumpa

Trött , men dan e ändå snart slut!

Ska lägga mig vid 11 halv 12 i dag . I dag så va ja ju samtal i skolan , gick ju bra. Satt där och ba mmmhh aaa visst aaa så e de ju .... Haha , ja sen drog ja och emma till hudinge och träffa hennes kille o hans kompisar. Sen kom noah puh ! Kännde mig lite mobbad när dom stod där och strula ba hej halå ? Haha , elr aa ja skrek t hans kompisar att de var barnförbjudet. Jag kom hem vid 6 och skulle då ha träning, halv 7 fick skynda. Det är inte lika kul att träna längre som de var . Allt har blivit anorlunda, och jag vill helt plötsligt bara inte. Det blir för mkt o då säger min hjärna stop ! Jaja, fotboll i mon med bajskorv! Är säriöst inte sugen längre ba orkar inte håla på. I morgon ska ja va med Noah och sen fotboll .

Nu ska de duschas puss och kram :) :*

musikvideo


älskar låten , men den e typh remixad elr ngt buuh ! tummen ner !

hör ni skiladen ?? ja gör iaf !

Snart samtal i skolan ! :O

Ska snart t skolan tråk ! Vill värkligen inte sitta och snacka med min lärare om massa tråkiga saker. Jag sitter ändå och bah mmh aa okej de blir väl bra. Medans resten babblar på. Aja efter de ska ja o emma och kanske maja träffa noah o jesper , kul kul :)
Vi ska typh chilla , sen ska vi kolla på lägenhet o sen ska jag till träningen .

puss och kram :)

aww

Va med emmie t skolan

Heej elr aa godmorgon . I morse va ja med emmie till skolan, igentligen skulle Matilda och komma. Men hon kom aldrig, så ja stod där med damp , för från början var de hennes ide att vi skulle hjälpa Emmie hitta i skolan, eftersom vi inte ska gå i dag. I dag har ja iaf hemstudiedag ( man jobbar hemma). Ska göra en liten upgift, sen har jag samtal , med min lärare Matilda. Som vanligt så ska mamma läga sig i vad ja har för betyg ! Får lite flip när hon gör så. Det är mina mål, så hon får skylla sig själv om ja inte når dom !

Min brosa börja i skolan i dag kul ! Han va skit glad i morse så han hoppa omkring. Tuvär inga bilder för Emmie har tagit min kamera ! Damp . Svär har typ pms 24/7 XD

Men aa vi hörs puss och kram !


nu ska ja sova

Godnatt. Bloggar i mon vid 10 tiden ananrs blir de sent i kväll en fullbokad da i morgon !

Sötnos :D

målar naglarna :D

Heej , sitte o fixar mig lite. Bada nyss skönt ! :D
Haha , e juh ganska nöjd m dagen. Först skola en timme . sen va ja maed matilda,emma och maja . Vi drog t vellingby och träffa favve,evelina och filip. Där börja vi snacka med ngn konstig gubbe och hans fru. Skit sköna menniskor haha. Vi snacka om allt möjligt och hans fru typh älskade barn ? hahha :) Hon tog en massa bilder på oss XD . Sen så åkte vi hem och ja fick min nattanstälning XD Sen  aa . Haha ska fixa mig lite t nu puss hejdå<3

Emma kom nu på morgonen

Heej , nu e vi klara haaha tidigt!
Men aa , emma e helt uppspelt o ja lite lung , vill inte riktigt t skolan men aa ofrar mig hahahahahh. Nejrå, fick nyss hjälpa emma få ur sin macarar ur håret XD
Smart as . Nerå ....

i går innan träningen !

pussar hejdå !

chill :)

hemma nu efter ett jobbigt pass. Ja ni helt slut. Pallar inte riktigt just nu med fotbollen. Mitt huve o ja kommer få sträss. Med skola och kompisar oxå de kommer bli kaos! Ja vi får väl se hur länge de håler. Ska gå¨och lägga mig runt halv 11 i da vill juh va pigg i morgon !

Pussar!

förut i da :)

borta :D

hahaha kan ni gissa vad som va så hemligt i dag ??
min tandstälning e bporta :)

fint va :D även om man inte ser så mkt :)

barnvakt !

Shaa , sitter här hemma nu. Pappisen väkte mig. Ska va barnvakt t ja vet inte när men men :P

Ha de bra nu ska babbla på med brosan om lite låtar osv nu .

fett fin låt älskar den :)

natti nattii

Haha , nu ska ja sova. Sitter just nu med lite musik att lyssna på. Ska passa oliver vid 8 sen vi två i dag ska ja göra en sak .. thast my seakred ! hahah gissa¨på ni ;)

Haha , jajaj ska fotstsäta messa med noah och  sova nu pöss och kram :) <3

Varit med jullan

så där ja nu har ja fint och städat rum ! :)
Va med jullan i dag , vi såg på linas kvällsbok . Ganska bra film faktiskt. Vi satt o gjorde massa videos sen o hade skoj :)
Ska ladda upp så ni får kolla :D
Sen drog vi ut och satt och snacka rätt mysigt. Har saknat julia som fan !

fuckk you :D:D:D pöss på dej gumman <3

älskar dej gumman <3

hahha svagis ja e XD

God morgon

hahaha inte många läsare , men iaf. Jag sitter iaf just nu och chillar. Väntar på min plattång !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matilda nu får du fan komma ! Jaja , ska fixa lite i mitt rum tills hon kommer :P

se vad man hittar när man letar :D

asså mitt ben i inte så men aa :P
jag maja och en mens tiding :D

emma,jag o maja

Hahah bjuder på den

kl 12 i natt

blire lösen . Ni får fråga mig vad det är osv. Jag ska börja skriva privat. O vill nt att alla ska veta vad gör för ngt  mohahahah :D ond !

nej men fråga mig bah,, msn,fb,mobilen osv aa pöss hejdå <3

Nu dra vi t ung

sissta dan i dag på ung, men får inte va där på the voice för mamma har damp , hon tror vi har sovit hos felix osv hon babbla ngt om att ja måste börja sköta mig... Jaha , en morsa som nt litar på en o säker upp en på nätet för att se vart man e ?? aja bloggar i kväll.

Dagensfråga: ska jag skaffa lösen t bloggen ??

Hemma

ska dra t madde nu puss hejdå <3

Chill

sitter hemma nu , byt t mitt andra nummer så alla vet , sen så ska vi väl åka snart alla få messa då. Hahaha, hade 40 medelanden när ja satt på mobilen och ingen hade bomat hahahahha sjukt! :O
Jaaa ni på fredag blir de ung igen med matilda herår !!1

nu åker jag t värmland

så nu drar jag kommer hem vid 1 på fredag pussar :) (K)

Kommer sakna er alla :)

fuck asså saknar dej så mkt !

fuck att ja ska sakna dej så mkt .... du betyde fan allt för mig. Men du dissade bara de. När jag äntligen lagt dej bakom mig , och börjat om igen. Så börjar du bry dej om mig. Jag har kämpat som fan för oss. Men fått massa skit, du fattar nt hur många ja dissat för din skull och nu kan vi inte ens va vänner ?? Jag har älskat dej.... Men vete fan nu , du säger så mkt men allt e bara ljug jag vill bara inte att vi ska va osams för du e fan den bästa brur ! Fatta va mkt ja gjort för dej. Åkt 2 timmar för att tärffa dej,väntat på dej, varit här när du velat ha mig. Jag fattar nt hur jag kunnat vara så trög .... Jag älskade dej , men du får fan skyla dej själv den här gången! Och att snacka skit om mina vänner gör inte saken bättre. Fattar du att de kunant vara du och ja om du bah nt hade gjort så fel val !

Du vet vem du är ! :,(


godmorgon !

heej , ja o emmie vakna nyss, men aa får se vad som händer i da . Emmies kille sover fortfarande!!!
jaja , i går va ja på grönan , sen träffa jag och maja , emmie,noah,emelina och becca i tc sen drog vi t mig. Sen drog emelina o becca. Sen va de jag maja , noah o emmie kvar o hade skit kul ! FiCK LITE MÅLAT PÅ MAGE O ANDSIKTE xd
haha , skön kväll nu kommer lite bilder fårn i går ! :D

hahah älskar bilden :D

Haha , jag anfaler med en penna , tumman upp XD

naww noah fick rita i hans andsikte tillslut XD

random bild på mig o maja bjuder på den ! :D

hahahahah :D

okeej ska typh göra ingenting med emmie nu pössar

Hitta en bild från i da

Haha sheet de oskar som in i helvete o sitter ensam hemma noooo !!! XD nerå klarar mig hahah men hotta iaf en bild från i da :D

hahaha älskar bilden :D

saknar !

Awww den sötaste i världen e inte hemma. Han e på kollo. Kan han nt komma hem snart ! saknar honom som ja vet inte vad !?
Älskar dej över allt bästa bror ! fan du betyder så fucking jävla mkt för mig ! Du får juh fan hela dan att skina. Utan dej e ja ingenting. Älskar dej över allt, bästa favve ! <3

Vart med noah o madde

Heej , vakna juh i morse . Men vid 12 i morse åkte ja in o träffa noah , trog ett tag innan vi hittavarandra i tc haha. Aaa gick t donken köpte en glass o noah fick en cola. Vi gick typh runt ett tag o bah snacka. Sen ringde matilda. Och vi drog hem t mig.Sen va vi runt i farsta ett tag med amtilda. O sen in t stan men de rengna så vi drog hem t matilda. Va där ett tag sen trog ja och noah hem . Vi sa typ hejdå i skanstull. Aa , sen så när ja kom hem gjorde ja mat osv göött som fan :D 
ha de (a)

bjuder på den :D

Godmorgon svergie !

I dag vakna ja av att emmies mobil ringde hon skulle tydligen i väg på ngt. Så tror jag ringer matilda i dag :)
E så jävla trött jaja. Eeeh får se vad vi gör... Men va uppe t 5 i går o nu e ja skit trött aa.

fin ??
tog den i går med emmie :)

Älskar dej gummas ! <3

Heej bloggen !

Heej mår fin fint e med emma bloggar mer sen pössar !! :D

Hemma

heej ! <3
ska träffa emmie i da ! saknat henne som fan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omg ska kanske sova ska upp 9 jajaja åkt bil o käkat moti med fläsk !

O sen hade ja fått ngn komentar om att ja ska lära mig stava , bara så du vet så har ja kanske dyselexi o om du nt kan läsa läs inte bloggen då nt så svårt !

Jajaj , pössar !<3

omget bloggande på 2 dar

drar t värmland i mon så alla vet pössar hejdå orkar nt blogga

  • Gästbloggning
  • Hedda tipsar blogg
  • Issa is here
  • Life by me
  • outfits
  • svar på komentarer
  • videoinlägg
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Maj 2011
  • April 2011
  • Mars 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • Elin
  • Emma
  • Isabell
  • Julia
  • Nathalie
  • Nathalie - torpenbergs.blogg.se