Vill ha en iphone !

Hej bloggen !
Kom nyss hem från brasan , hade en helt okej kväll. Det hände inget specielt där nere faktisk. Men efter maten iaf så drog jag och mötte upp emelie och fanny. Sen drog vi hem till fanny , satt och snacka och flumma lite i henne kök. Både fanny och emelie har i iphone så nu måste jag skaffa en jag också för dom är as coola. Sen såkom Maja också och då drog vi ner till älden. Vi träffade typ alla man kunde träffa där. Sen drog jag hem för det hände inte så mcket och jag va utråkad.
Nu så ska jag börja och snacka med min pappa om en iphone och jag vet att jag kommer få en sån, jag känner min pappa när det gäller mobiler !

Puss och kram nu ska jag chilla med spotify 1 timma till .... :(

Bilder från i dag och kvällen outfit


Jaa där har vi min fula lillebrosa som älskar att springa runt i kalingar

Sexyy




KVÄLLENS HEDDISH






(inte mitt rum... )

Bjuder på den galna bilden ...


Men det är jag i kväll hörs när jag är hemma igen !

VALBORG !

shona. Sitter hemma nu efter matchen. Är helt slut i hela kroppen och i morgon är det en match till . Min mage håller typ på och kronglar har skit ont i den från och till. Men men , valborg i dag så ska vara med fanny och maja och säkert fler.

Ska hoppa in i duschen nu bye bye !

Hahahha mobbad bild...

Match nu då

Ska på match strax, är faktiskt närvös för vi ska ju spela med 96orna. Men hoppas man inte gör bort sig iaf hehe.
Men vi är typ 5 st ? konstigt nog från att "ni skka bara vara tre" till att vi blev 5. Men nu ska jag byta percing och lite annat som att byta om , måste leta upp mitt match ställ sen får vi väl se vad jag får för nummer (hoppas 9 ).
Mohombi lyssnas på spotify , eftersom jag hade sparat 20 timmar sen så säger maja i går att i dag är det sissta dan när det är gratis typiskt ..


LÄngesen nu ...

Grönan !

Nu har jag skaffat mitt guldkort faktiskt så jag var på grönan i dag med Maja. Vi hade skit kul och träffade majas kompisar. Tuvär har jag dåligt namn minne så kommer bara ihåg 2 namn . Men vi va med dom ett tag och gick runt. Sen drog vi hem och nu sitter jag här.

I morgon har jag match med 96orna, får väl se hur det går.

Juste min Matilda ringde mig förut i dag och sa att hon va sjuk , hon hade feber och förmodligen är hon inte frisk i morgon så ska vara med Fanny och Maja om inte Atra kunde sova här?
Jag har iaf några altenatvi. Ska nog drick lite engerigie dricka eller köpa cola i morgon är så jävla trött. Men klockan ska ställas i morgon och jag ska ringa min farder också haha :P

Goodnight !

Matilda kommer hem i dag

Shit vad jag saknat denna kvinna ! Men i dag kommer hon hem och jag och massa andra ska träffa henne så är det med de.


Hejdå ! :)

Hopp in i duschen med mig

Nu ska jag in och duscha sen smörja i mig med brunutansol nice va. Härlig kväll. Ska kolla på lyxfällan i kväll , blir galen när kändisar är med. Men nu ska jag skynda mig !


MY HERAT IS FORE YOU ! ♥


Träning på g!


Nu kör vi hörs efterträningen !

klar snabbt.

Somnade inte så tidigt i går iaf men men . I dag är det torsdag det betyder träning efter skolan nere i gubbängen.
Ska väl ringa julia och höra om hon vill gå tsm ?
Jag är faktisk rätt nöjd med min brun utan sol ända stället jag har en fläk är runt om min percing hehe ska fixa den.
Men nu ska jag förtsätt lyssna på bruno mars och fixa mig pussen !

SES BITCHES !

Hur i helvete ska jag kuna visa dig ?


- Jag är så jävla kär ♥



Bilder från i dag




Uschh blekis jag är , men det ska vi ändra på :D

Pluggar spanska

Eftersom jag har tappat bort min nykel till skåpet har jag ingen spanska bok typiskt. Men jag ska leta efter den i promise. Nu sitter jag bara och glor på ingenting för spanskan går inge vidare eftersom översättare på internet är kefft. Men ska sova tidigt i kväll i morgon är det nemligen torsdag skit boring. Lång dag i morgon kan man säga. Men ska hålla mig på topp. En snabb dusch i morgonbitti blir det vill inte lukta brun tansol usch.

Right now. I dag har jag kännt mig skit ful för att mitt smink bajsa i morse ..

Dte dåliga med brunutansol..

Det finns mycket fel med brunutansol. För det första blir jag alltid fläkig dom 2 första dagarna jag andvänder det.
Sen så min händer kan jag inte smörja in så dom är små lik men det får se lite rolig ut eller hur, bättre det än att va blekis. Sen min navelpercing kan jag ju inte smörja på, så jag kommer ju få en rund ring runt om den och det är inte så fint. Sen lukatar man brunutansol ganska väl när man andvändt och måste duscha rijält mycket , men man vill ju inte bli av med färgen så det är una problemo.

Men posetivt den jag andvänder ( En brunutansol från apoteket REKOMENDERAR !
grymt bra KÖP ! )
är att man blir inte orange med den utan man bli brun med den. Man utsätter sig inte för uev strålning eller vad det heter plus man blir inte rynkig. Sen blir hela kroppen len och mjuk. Men en sak till är att jag riskerar mindre riskt för canser. Sen har jag bajs dåligt prigment så sommaren here i come (fast lite brunare i år :D )

Bråkar med lillebrosan

Usch jobbig lillebrosa jag har. Han ska alltid förstöra när jag kolla på tv skit jobbigt. Han tar kontrollen och stänger av. Men jaja , nu ska jag öva på spanska för vi har förhör i morgon INTE KUL . Jag ska börja direkt efter middagen , det betyder ingen facebook bara musik eftersom i love it !


Kom hem nu Matilda ! :(
Stark med dig svag utan dig . I need you bästavän !

Autfit !


Nu drar jag pussen ! :D

Bilder


Skit fina isabell på perongen :) Älskar dig sötnöt

Tönt oscar ;)

Dillon mobbad ;)

Cooish

sexy pissis ;)

Love you !

Musik musik musik

Kan fan inte leva utan det så här har ni några låtar :)

Ulrik - life

Big brother låten

Dance hall track

All of the lights

SVAR PÅ KOMENTAR

Anonym om Ska ha en till sommaren !:
Vart hittade du den, och hur mycket kostar den?:)

SV: Hm men jag kommer inte i håg vad den kosta, visst va den skit fin? :)

Ska ha en till sommaren !



Både jag och maja är kära i den !

Träning

Nu ska jag starx börja fixa mig för träning.
Skoldagen va helt okej , lite lony bara jag och atra där för ellen och sally kom aldrig.. Men vi klarade oss bra själva.
Visst va det skit bra väder? så jälva skönt nu blir det träning i short och t-shirt !

Efter skolan så stod lundqvist och carl vid tuben så åkte med dom till skanstull sen åkte jag vidare. I gullm hoppade johanna d och samatha och någon ny tjej på tuben. När jag gick av tuben ringde jag julia som tydligen också hade varit på samma tub hm....


<3

Skolan nästa... :(



Bjuder på den fulltsäriösa bilden ;)

uschh skolan ..

Anonym om Ellen and Hedda:
vart har du köpt den där magtröjan du har på bilden och hur mycket kostar den? :)

SV : jag har köpt den på gina för tror 200 eller 300 kr :)




Uschh i morgon är det skola vad jag inte vill gå dit.... jag vill sova va fan !

Ellen and Hedda

Våra nya profilbilder på facebook är bara tvungen att visa dom :)

Erkän dett fina :D

Ellen Mårdsjö

Nu snackar jag med Ellen och vi har snackat i luren sen jag vet inte när vi snackat i typ 2 timmar hehe. Jag ska städa och duscha nu eftersom jag inte orkat duscha hitils. 
Sitter just nu och chattar med ellen om profilbilder. Men självklart laggar facebook då TYPISKT !

Så jävla snygga ! :D

Brunutansol

Vet ni , jag har sämsta prigmentet eftersom jag aldrig fått övat upp det. Min föreldrar har skyddat mig med hög solfaktor år efter år och nu förra året slutade jag smörja in mig och märker att dte är inte så farlig. Men visst jag bränner mig minst 1 gång om året och då bärnner jag i stort sätt hela kroppen. Men nu ska jag köra lite brunutansol för att inte se så blek ut. Men eftersom jag är lat så duschar jag i kväll ist för på morgonen för då kommer jag aldrig in i duschen då är jag trött och fryser. Så nu kör vi igen. Förragången blev jag faktiskt brun och inte orange. Jag köper min på apoteket för deras är bäst och helt klart värt priset, den räker till min kropp i ungefär 3 vecker :)

Det ser lite nasty ut , men jag hade iaf lite rand efter 1 vecka :)

Märker vad jag förlorar på dig.

Nu är jag hon mamma igen och sitter och lyssnar på världens snygging jessy mc pallar inte skriva hela namnet . But i love honom. Vet ni när man är ensam en hel dag utan kompisar, hinner man tänka på allt bra och dåligt. På hur jag ska göra i framtiden. Jag har iaf bästemt mig för att varva bland kompisar för att ha roligt. Just nu har det varit väldigt mycket isbaell men jag har hunnit med och vara med maja också, vilket var rätt bra för både mig och isabell. Man kan faktisk få nog av en kompis för nån timme, men jag älskar henne lika mycket för det. Men vi kanske inte behöver vara hela tiden med varandra, kommer ju i håg vad som hände sist... 

Men nu ska jag iaf fortsätta med att städa rummet och tänka. Skola i morgon fan vad jag inte längtar, kommer bli enu en tråkig vecka utan matilda gasch vad jag saknar min flicka kommer spruta tårar ur mig när jag ser henne !




Ska hoppa in i duschen

Ett helt lov med Isabell har nåt sitt slut nu. Men postevit nästa lova är sommarlov och det är mycket längre, bara inte det går för snabbt det är faktiskt 10 vecker vi snackar om. Men nu sitter jag och bråkar lite på facebook löjlig va ? fegisar ger sig på mig på nätet oj shit va rädda jag blir .

Nej nu ska jag duscha och käka sen får vi se om jag fixar mig eller går osminkad ska bara till mamma sen ändå :)

Riktig kärlek . Älskar filmen !

Och jag är fan kåt och kär i killen asså !

Ligger i sängen nu

Gomorgon eller Godnatt? Beror ju på när ni läser det här. Men just nu ligger jag i sängen med isabell brevid mig. 
I kväll har vi varit med grabbarna och Maja , vi hade rätt kul och chillade mest och tog en hel del bilder och videoklipp. 

Hoppas eran kväll var bra. Nu ska jag fortsätta med mitt och ni med erat hörs senare pussen !
Iga mina fötter -.-'

Fixar mig igen

I dag så har jag varit med Maja och resten . Vi var i flaten och satt på nån klippa och snacka och tog det bara lungt. Sen skull vi till hötorget , men självklart missade vi bussen och fick vänta i typ 30 min på nästa. Vi satt en stund i ja vad det nu heter, det där stora mat stället. Sen drog vi och ja resten vill jag inte bäretta.

Nu ska jag fixa mig igen och sedan dra och möta Maja igen. 


Till Ellen !

Nu ska jag och issa dra till Ellen. Vi ska bara träffa henne en stund tydligen ? Sen kanske jag ska träffa Maja. Nu ska lilla heddish fixa sig pussen !


Mina nyaste percingar

Ska nog byta till min guldiga i dag, hade så sjukt svårt att välja i går så jag köpte 2 nice va ? En i guld färg och en silver. 
Den här har jag just nu :)

Jag ser lik blek ut ju :O skit samma alltid är det nåt :P

Godmorgon sweetis !

Nu sitter jag i soffan hos pappa . Han har fått nåt lycko rys jag vete fan , men han spelar hög musik och är skit glad i dag samma sak i går. Stakars isabell som ligger och sover och pappa spelar musik konstigt hon har inte vaknat änu? såklart ska han börja damsuga nåt mer !
Jaja , kan ju va bra om hon vaknar klockan är 11 så. Kanske ska träffa oliver i dag eller så jag bara vara hemma för jag vet inte om jag orkar.

Pappas internet går segt så bildlöst inlägg :(


heddish and Maja in the haouse

Varit med maja hela dan och nu ska vi käka och sedan ska vi till zinken och möta pissis :)
Ha det bra menniskor !

Outfit


Älskar dig ! <3


ska ut på balkongen och sola

Isabell sova så jag ska låta henne sova tills hon vaknar. Själv ska jag ut på ballkongen och sola. I går va vi i zinken och va med några grabbar och det är inte dom gammla vanliga , men i samma umgänge bara roligare och äldre. Både jag och issa tyckte det va skit kul och inte som att vara med dom andra men aa. 

Nu sitter jag och spelar musik. Pappa gav mig en aldin ask gulligt va? fast jag endast gillar 1 choklad i den gör det inget.


Osminkad skit inne i datan 
Mina ögon utan massa smink. Haha ser ni hur små mina ögonbryn är ? Fan pinsamt måste få dom längre till sommaren om jag ska gå osminkad. 


Resten av alla bilder va på min gött så ledsen inga fler bilder :)

frukost nu då

Nu är vi vakna , isabell somnade lite innan mig i går så satt poch kolla på film. Såg klart en på börjad. I kväll sover pissis här igen nice va ? Jag är hungrig som en hund nu så ska käkla pussen !

Älskar dig bitch ! ♥

Bilder :)

Världens finaste issa ( som pekade finger )
Love you !
Jag just nu 
Samma
Just nu !
Puss och kram !

Filmen RIO


Filemn får 2/5 den va väl mer en barn film som min brosa. Men det va som alla andra såna filmer kärlek och dom skils åt och slutar happy. Men min brosa tyckte om den och han är 6 år så.

Hoppas ni har haft en bra dag hittils . I kväll ska jag på teater med mamma , ska man klä upp sig då?
Har aldrig gått på teater förr...

Jaja hejdå !

MOHOMBI

Fler som bara älskar mohombi ? Han är svensk tydligen också ? Katternas kung lätt. Han är bra på att sjunga och skit snygg bättre kan det inte bli !
Tre nya låtar med honom :

Coconut tree♥

Do me right♥
Say jumbo♥

Ska på bio med brosan

Sitter upp nu , sjukt va ? mamam drog till jobbet och jag ska passa min lilebrosa som är 6 år och skit snäll. 
Men vi sitter vid varsin data just nnu fast jag ska gå och duscha en snabbis sen börja fixa mig. Gissa vad vi ska se för bio då? Haha eftersom min brosa endast är 6 så blir det rio . 
Nu ska jag lyssna lite mer på musiken sen duscha.


Varje dag gör du fler sprikor i mitt hjärta

Jag just nu ligger och tänker i sängen och snackar med världens snällaste Kalle, som faktiskt är en av dom få som vet vem jag gillar. Han litar jag på !
Ni får tycka det är töntigt eller fjortis men jag gillar som flera andra såna låtar no sekred :)

Movie time !

Sucker Punch - Den värkar skit bra och frida tipsa om den eller hon ville se den så såklart är hedda så snäll och laddar ner den hehe busigt va. Nej men nu är det bara att vänta. Hoppas det är en riktig tia vi ska se nu!

Nu ska iaf jag,julia och frida kolla bajs på er.

Utgång

Ska ut med frida och julia ska bli super mysig. Käka glass och snacka , sen drar vi nog hit kollar klart på one tree hill pussar ! 


Hemma hos isabell

I kväll vet jag inte om jag orkar gå ut. Ska nog sitta hemma med mamma , kanske låter tråkigt men va fan skiter jag fulständigt i. Jag gör saker helatiden vilket jag kan behöva vila från annars bli jag trött. Men nu ska jag nog forsätta vara social med isabell och facebook :)

Jag älskar dig bästavän och saknar dig som fan !


Dagens söta hedda

Nu drar jag till isabell men eftersom det är dol ute tänkte jag varför inte keps i dag? blir nog nice ska ni se. Ska sätta mig mig allt nu och dra pussen !

Egoist.se kallas det :)

hemma nu igen

va med hugo i går. Vi gjorde inte så mycket snacka och hade kul.

Steeekkk

Hejdå hörs i morgon

Nu drar lilla jag till hugo

Outfit

Blus - Gina tricot.
Jeans - Fått av en kompis.

Kom försent

Kom typ 20 min sent i går när vi skulle hem tuvär. Mamma blev såklart arg så nu måste jag va hemma 10 ist för 11 på vallborg fittluder. Gissa om jag vart arg, men jag tror jag kan fixa det genom att va hemma lite före i tid hela denna vecka och sköta skolan. Det menas med att göra läxorna , även om vi inte har några ? eller jo i engelska har vi , men har ingen att jobba med (MOBBAD). 

Nu ska jag väka isabell och sen ta en dusch eller nej jag gör nog det innan sen väker jag henne och käkar frulle.
I dag ska jag träffa hugo får se vad vi gör tror vi bara ska chilla kanske sitta och softa på min balkong så jävla fint väder i dag!

Jaja, nu ska jag inte tråka ut er pussen !

Mitt ena öga cpar men det va för jag gjorde en liten skum min
The wave autfit , jag går samtidigt som bilden tas ;)
Muppar !

Nu ska vi ut hemma till halv 11

Shenare lyckades övertala mamma att få va ute till halv 11 haha eller ja det va inte så mycket att övertala. Men nu ska jag och issa fixa oss sen drar vi till zinken och mötter upp grabbarn. Sen så vet jag fan inte vad som kommer hända.

Hejdå ;)

Nu hem till mig

Mina ben är helt döda. Ska dra till mig nu efter en lång helg. Vet inte vad som händer i kväll, men förmodligen det vnliga. Sen the wave i går va skit kul. Roligaste gången jag var där iaf. Fick också några nya kompisar elsa och daniela skit söta tjejer som vi stod med i ledet , dom var 1 år äldre. Men bloggar mer när jag kommer hem.

Nu ska jag till isabell

Ska slagga där hela helgen. Tuvär ingen bra uppdatering kommer det inte bli men men.
Ska äntligen bli av med mina utväxt , den ser blond ut konstigt konstig? kanske bara för jag jämför med mitt svarta men ändå. 

Nu ska jag paka köpten en sjukt söt magtröja på stan som jag ska ha i morgon ;)

Direkt från skolan

Ska nog jobba hemma lite på lovet , men nu har vi träslöjd. Efter skolan ska jag till stan med mamma och sen till issa ska fixa mitt hår pussen !

Till skolan !

Hejdå ! :)

Bara tillfälig header

Hittade en söt bild på mig och så tänkte jag , varför inte göra en skit lätt men ändå rätt nsygg tillfälig header? Så här är den :)


Ler så fort jag ser dig.


Chilipilidag !

Var med issa, skulle igentligen färga håret men gör det i morgon va lite för trött i dag. 
Vi gick runt i stan och myste jag och issa. Mitt på stan träffade vi elsa b och ida l . Vi snackade med dom skit länge sen bästemde vi för att alla skulle dra till zinken. Vi satt och snacka hade sjukt kul , det måste vi göra om. 

Ska till stan med min mor i morgon och shopa loss. Sen ska jag hem till isabell och vi ska färga mitt hår. 
Sen ska vi sova hos isabell med ellen också. 

I skolan va jag med ellen,sally och vanessa hela dan hade rolig med dom hela dan. Vi va hemma hos ellen och spelade en massa musik skit kul jag va helt hyper efter det. 

Im sooo sexy ;)
Jag och ellen i dag hos ellen :)
Bjuder på den sjuka bilden på moiii :D
Atrix and meeee

Nu till skolan sen stan

I dag är det en sjukt lång dag, eller det känns så. 70 min spnaksa eller kanske är det mer? Usch no prov kan inte ett piss för jag hade ingen skåpsnyckel i går . Jag får väl ta omprov här helt körd här... Men hoppas jag kommer fatta något. Men nu ska jag mot tuben möta atra i slussen,

Efter skolan ska ajg till stan med Issa. Ingen bloggning för än jag kommer hem. Pussen!

FUUUUUUUUUUUL men skit samma !

Viste ni att jag har ski lång tunga ?

Min mun är rätt liten eller snarare mina läppar är. Men innuti har jag en skit lång tunga och jag får plats med skit mycket i munnen lite roligt. Undra hur fan det går till ?

Mobba mig inte ;)

Nu dör facebook igen .

Så jävla typsikt att det alltd ska lagga jälva googelcrome slicka min fitta. Åhhh... blir så jävla sur firefox är 100 gånger bättre då lagga ine facebook en ända gång. Säg inte att det är facebook för byte färra veckan typ.

Nu ska jag lägga mig i sängen läsa och slapna av. I morgon är det skola igen och vanis sista dag *snyft* kommer sakna henne. Men hon kommer tbx med Matilda så det är ju posetivit. Om 2 dagar är det påsklov, då ska jag ta mig tid att träffa lite olika kompisar och inte samma, vilket jag redan vet INTE kommer hända.
Vad mer, min dag var rätt lung, jag har varit så himla trött. Spanskan gick ändå rätt bra , jag va bara lite mobbad hehe. Men som tur va så gick Tess i min grupp så i will överleva. 

Nu ska jag sova pussen !
Galen bild på mina ögon ...
Old ...

Heddish on the floish

Egositen #1 här. Nejdå men dagens heddish :
Rosa tröjan- bikbok
Byxer- bikbok

Det va allt hejdå. Kommer inte kunna blogga på dagen i dag för vi ska ha nån sak i skolan, nice bajs.

Är på bra humör!

Hoppas jag är det i morgon också, det är ju onsdag och det är en rätt soft dag.


Orgenalet !
En cover är sjukt inponerad !

Facebook jävel !

Jag kommer fan inte ut på facebook varför? Det är andra gången den här veckan. Men nu sitter jag hemma har tränat klart , även om det inte blev så mycket träning. Jag sprang knappt hade så jävla ont i min navelpercing för smycket var för tung så jag snackade med Maja lite om det. Men det är ingen fara bara att min navel måste vänja sig vid det.

Har ni sett min nya desingn ? den är bara tillfälig ska fixa lite mera nån annan dag men aja. 

Nu ska jag sova och I NATT SKA JAG SOVA ! 
puss och kram !

Religerad är inte skelögd kan inte ens göra så det ser ut så ;)

Och sen Ellen jag blev fett glad när du också såg det. Känndes som om jag va den ända som märkte. Tack söti ! :)

En blick säger mer än 1000 ord.


- Jag är kär ♥

Dagens låt !


Next stop träning !

Nu ska jag sätta på mig mina tränings saker och rulla i väg till tuben och sen åka med majsilimaja. 

Skolan i går var sjukt tråkig hände inte så mycket. Eller jo sista lektionen va rätt rolig för jag va trött och flum. Vi satt nere i biblan och softa. Efter skolan drog jag till issa och ellen va också där. Vi hade en skön eftermiddag och gick sedan ut i farsta. Där träffade vi johanna h ,johanna d och nån annan liten pojk. Vi snackade med dom ett tag sen drog vi ut och satt på en parkbänk och bara snackade skönt !

I dag var jag hyfsat trött somnade 2 i natt , har lite sömnpoblem. Jag ska på träning om en stund. I skolan hände det inget specielt var ute med ellens hund eller inte hennes men aja. Vi hade skit skönt och snackade en hel del. Känns skönt att kunna vara ärlig till folk och kunna lita på dom. Men blev på bra humör förut i dag av egen andledning. 

Nu ska jag fixa mig pussen !
Saknar mitt bruna hår... :( 
Men nu har jag svart och får stå ut med det!

hedda i dag :)

Sorry att jag inte bloggade i går orkade inte helt enkelt. Men del with it. Bärettar i ett senare in lägg vad jag gjorde i går.

Jenas - cubus
Linne - gina 
Över tröja - åhlens

svar på komentar

Anonym om Min nya navelpercing!:
Var köper du navelpiercingar ? Jag letar efter såna som hänger men på punktshop är dom så himla tunga vill ha lättare :) Så var köper du någonstans om du inte köper där


Jag undrar faktiskt samma sak. Min är lite för tung så hade rätt så ont i naveln i går. Men då kanske nån som läser bloggen vet nån affär dom kan tipsa om ( och inte punktshop då) :)

Gör det i morgon

Hej , i dag ska jag nog träffa issa så ska väl smsa henne.Sen smink inlägget kommer i morgon.
Nu ska jag käka upp och gå på toa pussen ! 

Inge fint väder i dag....

Funderar.. ska jag göra ett inlägg på hur jag sminkar mig ?

Skriv vad ni tycker, kanske inte är så många som kollar nu. Men om skriv om ni vill att jag ska göra det. 

Bjuder :)

Trötter hära

Nu ska jag ta en dusch och sen sova. I mon börjar jag halv 11. Nu börjar pinan i skolan utan Matilda, men jag får väl hoppas jag klarar mig bra ändå. Nu då , jag sitter och kollar på film och just nu she´s the man. 

Min dag var rätt chillipili. Var i stan med Maja och Fanny först köpte lite grejer. Sen drog jag till mamma och vi fixade lite hemma och så. Sen drog jag till zinken för att träffa issa , som va med dom andra. Efter det drog jag en snabbis till Matilda och sa hejdå och sendan hem. 


Puss och kram !

Min nya navelpercing!

I just Love it !

Fin va ? ni kanske inte ser så mycket men det är en liten blomma, skit söt ! :)

Till stan nu igen !

Nu ska jag till stan med Maja och Fanny . Jag ska köpa en navelpercing eftersom jag fick reda på i går att jag faktisk får byta. Lite efter som vanligt . Men det va ju lite pinsamt efter som jag är lite "efterbliven" så frågade jag vanessa när man fick byta och hon sa att jag redan kunnat göra det länge, då frågade jag men om den varar fortfarande då. Gissa om alla börja garav. Haha , nog om det nu ska jag fixa mig pussen ! 

egoist.com

Jag älskar dig Älskling! <3

Det vi har delat, det vi har gjort tillsammans. Är man inte bästa vänner då? Jo , det tycker jag. Jag tycker man är "Bäst bästa vänner" . För älskling, jag vill dela mitt liv med dig. Vad som än händer, finns jag för dig! Du vet att du alltid kan snacka med mig om precis allt. Många pussar, Vill du träffas på Måndag? :) (Och på Torsdag färgar jag ditt hår..)

Så jävla lättad

Trodde jag hade förlorat en av mina bästavänner Hugo. Men jag kan väl säga att jag gjorde ett misstag jag inte nånsin kommer göra om. Nu ska jag börja håla det jag lovar helatiden. 

Men nog om det för mycket privatliv , jag ligger i min säng nu och snackar med den personen jag litar på upp till 110% . Han är världens bästa och förstår mig rakt igenom .
I dag var jag med Maja och Matilda på stan. Igentligen skulle jag träffa hugo men ja... Vi träffade Tess,Vanessa och Ellen sen också och chillade med dom ett tag. Men eftersom det va Matildas näst sista dag så drog jag hem till henne och vi myste tills halv 11 då drog jag hemmåt. 

Hörs i mon när jag vaknar godnatt !
Hahah fint tröja va , sån ska jag ha i skolan visa mig naken ! ;D
HAHA jag driver !
Matillda käkade "vuxen mat" 
Sexy bitch !
Oj oj oj steeekkk 


svar på kommentar !

Anonym om Mammas solbrillor!:
kan du visa hur du sätter upp dina "bullar" ? :) Alltså på håret :) Typ i en video eller nånting? :D Du e jätte söt! :) <3


SV: Visst kan jag göra det :)

Mina älskade porrnaglar !

Åh vet ni hur glad jag blev när jag såg att matilda hade rött nagelack ? så nu har jag röda naglar happy !
Men vi ska dra till liljeholmen nu hörs sen.

Bjuder på sista ! ;)

godmorgon sweetis !

Härlig väder i dag ? fast det ser ut att komma rengn inte kul. Men jag funderar på att ta min frukost på balkongen nice va ? Älskar stan synd aatt pappa ska flytta nästa månad:( Här han bor nu är ju farfars... synd synd. Men odelnplan känner mig I just love it ! 

Senare i dag ska jag träffa Matilda och vi ska väl chilla och snacka skönt !
Sen ska jag träffa hugo men det blir lite senare han hade tydligen tennis. Juste min brosa skulle börja på tennis kanske är kul ? i dont know ...
Men ska käka nu pussen !
Blogg masters !

GODNATT sweetis

godnight !

Mammas solbrillor!

Ska köpa ett par av matilda för dom här är förstora för mig plus att dom är mammsis .
PUSSEN !

Denna soliga hedda dag !

Är på super mycket bättre humör och snart kommer öven isabell. 

Lite sliten är jag men nu är jag på igen !

Dålig dag ...

Rengnet faller och jag har hittils haft en dålig dag. Även om jag bara varit hemma så har mycket ändå hänt.
- Ja vet inte men jag känner för att bäretta... jag är inte en perfekt menniska. Folk kanske tror jag ser snäll ut och det är jag. Men min dåligaste sida är väl att jag är dålig på att håla det jag lovar och att inte lägga små vita löngner då och då och dom har väl sårat vissa personer. Jag säger till mig själv gång på gång att jag ska aldrig mer ljuga. Det fungerar i en vecka sen är jag tbx igen. Jag vet att vissa har svårt att lita på mig , men jag kan håla en hemlighet det kan jag. Men jag har bättrat mig med åren och försöker tänka att det är bättre att vara ärlig och säga som det är ist för att läga en vit löngn. Så here we go again. Nu ska ajg faktisk försöka riktigt bra den här gången.
En grej som jag är jävligt stolt över är att jag slutat ljuga för mina föreldrar om vart jag än är. Jag kan oftas vara ärlig och dom blir inte arga.
Vad är eran dåliga sida? Om ni inte vet börja tänka så ni kan börja arbeta bort den för alla har en dålig man kan inte va perfekt !

Det va allt från mig pussen ! 
Ja jag har bh på mig men so what !? man ser det ändå typ inte kunde lika gärna vara ett linne.  ful bild ...



http://whlm.blogg.se/

Söt tjej och snäll med en rolig blogg hon heter Fanny gidlund. Jag tänkte för en gångs skulle vara lite snäll oc länka nån annan än mina nära kompisar. Fanny frågade så här är din länk KLICKA !
http://whlm.blogg.se/http://whlm.blogg.se/http://whlm.blogg.se/

Porrnaglar !

Det blev rosa röda naglar eftersom allt mitt nagelack är slut :/

ska sova nu

Ska sova mitt på dan , ganska skönt eftersom jag är sjuk är det så jävla skönt att vända lite på dyngnet. Mamma kommer inte hem för ens kanske 6 med hals tabbleter så jag försöker överleva här ! 
Vi hörs om ett tag ! 

Alla färgar blont nu igen. Ni fatatr inte hur gärna jag skulle vilja ha det. Men med mitt hår går det faktiskt inte. Jag har inte det blonda i mitt hår och nu  har jag svart på det. Men jag överlever väl med mitt vackra svarta . 
Issa,Fanny och Mickis är dom ända som vet vad jag passar bästa i .
Grymt bra !

ska jag försöra?

Ska jag fixa mina röda porr naglar igen ? vad säger ni mina naglar är ändå förstörda som jag har.
Snälla skriv vad ni tycker ? :)

SJUKLINGEN HÄR!

vaknade vid 6 i morse och min kropp va helt slut mådde skit och hade ont i halsen. Skulle säga till mamma att jag inte ville till skolan för jag va sjuk, men självklart kom det inte ett fucking ord ur min mun... så fick skriva en lapp. Sen skulle jag messa matilda att jag skulle va hemma då hade jag inga pengar och jag kunde inte prata lätt det vart då va ? så jag smsa Atra som inte svara på sms.

Men nu ligger jag i min soffa med en pipröst och hostar som ett helvete. Mår inte bra altså. Dagen tillbringar jag hemma. Inget träningsläger i helgen heller eftersom jag är sopas sjuk. Då kanske jag kan få säga hejdå till matilda lite extra. Hon åker till thailand och lämna mig kvar i kylan i 3 vecker.

Men nåt kul är att the wave är nästa vecka. Det ska bli så jävla kul !
Bjuder på dom fula bilderna puss !

MAJA IN THE HOUSE !

Är mad min vän Maja. Vi har det sjukt skönt och sitter och lyssnar på musik. 
Vi var i liljeholmen ett tag också köpte lite dock glömde jag allt hemma hos maja :( Men jag får ta det i veckan. För vi kanske ska på bio. Har värkligen saknat min lila söta Maja. Vi har snackat lite också vilket var skit skönt att få ur sig lite skit.


Old times !

KOLLA MAJAS OCH FANNYS BLOGG OCKSÅ !!!!!!!!!!!!!!
http://fmts.blogg.sehttp://fmts.blogg.sehttp://fmts.blogg.se

Ingen röst va fan ! ?

Hahah jag kan typ inte prata men skolan blir det ändå roligt roligt.
Efter skolan drar jag till leje med matilda och shopar gärnet. Skulle träffat emma i dag , men har inte hört nåt från henne? Hm.. kanske träffar henne senare då.

Sen då nu har jag lite brottom men pussen ! 

Dagens hedda 
Orkar inte förklara ... hm.. mitt hår ser lockigt ut :O

försöv mig i morse

Lyckades komma 20 min sent i morse. Inget mer med det. Nu ska jag fixa mig och sen SOVA ! 

I morgon ska jag och matilda till lijeholmen och shopa sönder ! Nejdå jag ska köpa hårfärg och maskara sen kolla skor.
I dag träffade jag och matilda på skönaste killen. Han snackade engelska så jag stod där och babbla med honom medans matilda såg ut som ett frågeteken. Jag är fett stolt för jag är faktiskt bra på att prata och Matilda är typ den första som märker det. 

Nu ska ajg kolla på one tree hill pussen !
Tag sen ;)

Du gjorde min vecka...

Kanske haft mycket tankar på senaste men dom är lite klarar nu. Kanske behöver en vecka till på mig att må riktigt bra igen. Men jag vet att jag har 2 riktiga kompisar som aldrig kommer svika.

I dag va det rätt chill stanade kvar i zinken med kompisar va skit nice väder i dag. I mon ska jag också va kvar sen träning. 


Matilda bryter sig in ;)
Olala vad händer i soffan ?
Blöder du mellan bena matilda ?

Navelpercingar jag vill ha !

Eller vad säger ni ? ;)

Dagens hedda !

Fastnade inte på bild i dag. Men dom bjuder jag på dagens hedda:
Tröja- Gina
Byxer - Cubus 


Osminkaddag

Orkade inte sminka mig i dag. Helt enkelt en chill söndag tror jag. Kommer inte träna i dag, ska säga att jag somnade tidigt pga att jag somna sent i natt och annat. Vill inte snacka om i går,kvällen var väl inte direkt lyckad... 



Fixar mig

Nu ska jag fixa en hylla. Fick ett fult hål hm.. och en spruken rutan tummen ner men mitt rum blev fint ändå ! :)
Nu ska jag ut med issa och ellen. Segisarna är lite duma just nu. 

Here we go!

svar på komentar

Anonym om skola sen till mamma !:
hur mycket kostar 90210 byxorna? :)
SV : Det kommer jag inte i håg har haft dom över ett år.


Katiis om Hål timme i 3 timmar:
Har du löshår i såfall vart har du köpt de ? <3

SV: jag köpte mitt på drottninggatan (tahimahal vet inte hur det stavas..) i stan :) <3

Godmorgon mina damer och kanske herrar

Nu ska jag och issa strax börja fixa oss , sen rulla ner mot tuben i tallis för samling. Om det nu är samling annars skiter jag i matchen helt har ingen fucking skus och lite svårt att ta sig fram då.
Nu kommer det bli mycket matcher och träningar igen. Men om jag ska vara helt ärlig så börjar jag tröttna på det IGEN men vill ju inte förlora min form så fortsätter. Våra tränare gör det tråkigt att träna...


Klippte mig i går iaf. Tog SKIT LÅNG TID !
Först tog det skit lång tid innan det var min tur kanske tog 20 min, sen stod vi och diskutera hur jag skulle ha mitt hår rätt länge. Sen skulle hon tvätta och så började hon klippa och sen behövde hon som klippte mig springa i väg en snabbis. Hade tid halv 4 kom ut från salongen kanske halv 6 eller 6.  Jaja nöjd blev jag.

Nu ska jag börja fixa mig pussen !

Min knasboll !

Hahaha tops i varje hål ;) Jag kan ju inte alltid vara snygg ;)

Hål timme i 3 timmar


Fula bilder i know ;)

  • Gästbloggning
  • Hedda tipsar blogg
  • Issa is here
  • Life by me
  • outfits
  • svar på komentarer
  • videoinlägg
  • Juli 2011
  • Juni 2011
  • Maj 2011
  • April 2011
  • Mars 2011
  • Februari 2011
  • Januari 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
  • Elin
  • Emma
  • Isabell
  • Julia
  • Nathalie
  • Nathalie - torpenbergs.blogg.se